Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мики Рурк в нов биографичен филм за ръгбист гей

Мики Рурк в нов биографичен филм за ръгбист гей
Мики Рурк е изразил желание да се превъплъти в ролята на известния уелски играч на ръгби Гарет Томас.
Cinefish.bg

Артисти
Мики Рурк в нов биографичен филм за ръгбист гей

28.12.2010, 11:50  |   Видяна: 5300  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

През месец юли тази година се появиха слухове че номинирания за “Оскар” актьор Мики Рурк е изразил желание да се превъплъти в ролята на известния уелски играч на ръгби Гарет Томас. По време на интервю в английското ток шоу “Alan Carr: Chatty Man”, Рурк потвърди слуховете като заяви, че вече е провел няколко разговора с Томас и е получил неговото одобрение.

Въпреки че със сигурност ще участва във все още неозаглавения биографичен филм, холивудския актьор бе внимателен в описването на героя си, най-вече защото Гарет Томас е първия играч на ръгби, който публично обяви, че е гей. П
рез декември 2009 година, Томас заяви пред Daily Mail: “Не искам хората да ме описват като гей, който играе ръгби. Точно както съотборниците ми, аз съм мъж, който обича тази игра и я практикува.”

Мики Рурк призна, че от много време е искал да играе във филм разказващ за ръгби играчите, и големия интерес на медиите към личния живот на Томас е предоставил добра възможност за разказване на тази история.Мики Рурк призна, че от много време е искал да играе във филм разказващ за ръгби играчите, и големия интерес на медиите към личния живот на Томас е предоставил добра възможност за разказване на тази история.

Рурк: “Запознах се с най-важните неща от неговия живот.  А и ръгбито – това е може би най-трудния спорт в света. Играчите не носят нищо под екипите си което да ги предпази от силните удари. Наистина е брутален спорт.

И да бъдеш мъж, който е гей и да пазиш тази тайна в продължение на години, докато в същото време се стараеш да си най-добрия в това което правиш – за това се изисква много кураж. Когато се срещнах с Гарет, поговорихме за всичко това, и неговото единствено желание беше историята му да бъде разказана по правилния начин, без големи промени, които да навредят на имиджа му на добър спортист.

Това е важно и за мен, защото в крайна сметка това, което ще правим е филм за мъж, който е гей, и който се състезава в този толкова труден и опасен спорт. Подобна история не се среща често.”

Повече подробности около продукцията не се разкриват, но според непотвърдени източници, английския актьор Том Харди, известен с ролята си в тазгодишния хит “Генезис”, също е изявил интерес към проекта.

През следващите няколко седмици се очаква да бъде разкрита и нова информация около биографичната лента.

huffingtonpost.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
IRCMasterk... Неутрално
1 28.12.2010, 10:31
Оценка: -1
1 гласа

filma predpolagam shte e zabavn i interesen(thu mbup)

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg