Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Мери Попинз се завръща“ ще се сдобие с продължение

„Мери Попинз се завръща“ ще се сдобие с продължение
„Мери Попинз се завръща“ ще се сдобие с продължение
Cinefish.bg

Филми
„Мери Попинз се завръща“ ще се сдобие с продължение

11.01.2019, 09:57  |   Видяна: 806  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
„Мери Попинз се завръща“ ще се сдобие с продължениеЗа някои тази новина звучи прекалено рано, но не и за „Дисни“. След като толкова отдавна се готвиха на продължат класическата история по романите на Памела Травърс, ето че това се оказа доста печеливш ход. „Мери Попинз се завръща“ се хареса на критиците, за по-малко от месец на екран спечели над 260 милиона долара и вече е ясно, че на свой ред ще се сдобие с продължение.

Новината обяви режисьорът Роб Маршъл. „Всичко е на съвсем ранен етап, но все пак съществуват осем книги за Мери Попинз, така че разполагаме с достатъчно добър материал. В момента отсяваме най-интересните от тези невероятни истории на Памела Травърс“, сподели той в свое скорошно интервю.

Повечето зрители наистина харесаха новия филм, но дори и по-скептичните от тях не могат да отрекат, че Емили Блънт се справя блестящо в култовата роля. И макар че тя не бе номинирана за БАФТА, все още има шанс да се включи в надпреварата за „Оскар“. Така че Блънт със сигурност ще се завърне отново като Мери Попинз.

„Мери Попинз се завръща“ ще се сдобие с продължениеА като има предвид всички истории на Травърс за любимата бавачка, Маршъл не вижда причина да спират да се правят филми за нея. „Колко филми са направени от поредицата „Междузвездни войни“ или за Джеймс Бонд? Ако разполагаш със страхотен герой и подходящата история за разказване, защо да не продължиш да правиш филми за него?“, задава риторичния въпрос Маршъл.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg