Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мелиса Маккарти в игралната версия на „Малката русалка“

Мелиса Маккарти в игралната версия на „Малката русалка“
Cinefish.bg

Артисти
Мелиса Маккарти в игралната версия на „Малката русалка“

01.07.2019, 10:31  |   Видяна: 394  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
В момента върви трескаво попълване на актьорския състав в следващата игрална версия на класическа анимация на „Дисни“ - Малката русалка. Вече имаме и първото обявено име. Мелиса Маккарти преговаря за ролята на злата вещица Урсула.

На всички е известно, че Урсула е основният злодей в историята по приказката на Андерсен за русалката Ариел, която се влюбва в чаровен принц. Подготвяният отдавна римейк ще включва някои от песните от оригиналния филм от преди 30 години, заедно с нова музика на Алън Менкен и Лин-Мануел Миранда. Роб Маршъл, създателят на „Мери Попинс се завръща“, ще е режисьор на новата версия.

 Мелиса Маккарти в игралната версия на „Малката русалка“

Игралните версии на „Дисни“ се радват на все по-голяма популярност. Римейкът на Гай Ричи на „Аладин“ вече спечели над 870 милиона долара за малко повече от месец на екран, а очакванията са „Цар Лъв“ да счупи всички рекорди при премиерата си по-късно този месец.

Почти сигурен е успехът и на „Малката русалка“, за който тепърва очакваме да разберем повече за изпълнителите на главните роли. Според някои слухове фаворити за ролята на принца са музикантите Хари Стайлс и Ноа Сентинео („Ангелите на Чарли“). За ролята на Ариел са спрягани Джейн Леви („Не дишай“) и звездата от новия „Спайдър-мен“ Зендая.

За момента няма обявена премиерна дата. Все пак Маршъл тепърва ще попълва актьорския състав през лятото, а снимките трябва да започнат през април 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg