Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мелиса Лео и Джеймс Марсдън ще участват в криминалната драма “The Dead Circus”

Мелиса Лео и Джеймс Марсдън ще участват в криминалната драма “The Dead Circus”
Мелиса Лео - с главна роля в криминалния филм “The Dead Circus”.
Cinefish.bg

Артисти
Мелиса Лео и Джеймс Марсдън ще участват в криминалната драма “The Dead Circus”

31.03.2011, 10:13  |   Видяна: 3807  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Актьорът Джеймс Марсдън, познат от филмите “Х-Мен” и “Смущаващо поведение”, и носителката на “Оскар” Мелиса Лео ще изпълнят главните роли в криминалния филм “The Dead Circus”.

Актьорът Джеймс Марсдън, познат от филмите “Х-Мен” и “Смущаващо поведение”, и носителката на “Оскар” Мелиса Лео ще изпълнят главните роли в криминалния филм “The Dead Circus”.Продукцията ще бъде базирана на едноименната новела по истински случай, дело на писателя Джон Кей, а на режисьорския стол ще седне Адам Девънпорт, за когото това ще бъде дебют в игралното кино.

Една от главните роли в “The Dead Circus” трябваше да бъде изпълнена от актьора Майкъл Шанън (“Лоши момчета 2”), но в последния момент, продуцента на филма Джон Палермо (“Измама”) заяви, че поради промени в графика за снимки, участието на Шанън е отпаднало.

Действието на “The Dead Circus” ще се развива през 60-те години, няколко дни след мистериозната смърт на младия певец Боби Фулър.

Актьорът Джеймс Марсдън, познат от филмите “Х-Мен” и “Смущаващо поведение”, и носителката на “Оскар” Мелиса Лео ще изпълнят главните роли в криминалния филм “The Dead Circus”.Въпреки странните обстоятелствата, които подсказват, че е имало чужда намеса, заключението е, че Фулър се е самоубил. Решен да открие какво точно се е случило, млад журналист започва свое собствено разследване. Мелиса Лео ще бъде в ролята на жена, която насочва журналиста към скрит филм, който може да даде отговор на въпросите му, а Джеймс Марсдън ще се превъплъти в ролята на циничния и корумпиран мениджър на покойния музикант. Все още не е избран актьора, който ще изпълни ролята на разследващия журналист.

Джон Палермо:
“Има много въпроси около смъртта на Боби Фулър, които все още нямат отговор. С “The Dead Circus” ние нямаме за цел да критикуваме или да разпространяваме конспиративни теории – филма ни ще прилича по-скоро на “Холивудленд” и “Зодиак”, отколкото на “JFK”.”

Освен Джеймс Марсдън и Мелиса Лео, във филма ще вземе участие и актьора Майкъл С. Хол, най-известен с ролите си в екшъна “Заплащането” и сериала “Декстър”.

Сценарият на “The Dead Circus” е дело на режисьора Адам Девънпорт и автора на новелата Джон Кей (“Лулу завинаги”), а Джон Палермо ще продуцира чрез компанията си Palermo Pictures.

Палермо разкри, че снимките на филма ще започнат в началото на лятото.

Световната премиера на “The Dead Circus”  ще се състои през първата половина на 2012-та година.

deadline.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg