Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Междузвездни войни” по bTV всяка неделя от 11 септември

„Междузвездни войни”  по bTV всяка неделя от 11 септември
bTV ще даде шанс на зрителите да проследят всички шест филма от 11 септември, всяка неделя от 22:30 часа.
Cinefish.bg

Тв новини
„Междузвездни войни” по bTV всяка неделя от 11 септември

03.09.2011, 13:01  |   Видяна: 2586  |   Press Release  |   ТВ
В шест поредни недели зрителите на bTV ще имат възможност да проследят епичната сага „Междузвездни войни”, превърнала се в легенда по цял свят – от 11 септември от 22:30 часа по bTV. Шестте филма, създадени от Джордж Лукас, са един от най-добре познатите феномени на 20-ти век. Зрителите ще проселдят приключенията на Люк Скайуокър, Дарт Вейдър и другите популярни герои от сагата.

„Междузвездни войни”  по bTV всяка неделя от 11 септември

Събитията в поредицата се случват «преди много години в една далечна Галактика», където живеят хиляди видове същества и летенето между планети е ежедневие. По-голямата част от населените хиляди планети и звездни системи са в състава на Галактическа Република — демократично федеративно образувание, което впоследствие се изродява в Галактическа империя. „Силата” е вездесъща форма на енергия, даваща свръхестествени способности на хората, които умеят да я натрупват в себе си. Тя "произтича от всички живи създания, обгражда ни, прониква през нас и свързва всичко в Галактиката". Съществува и нейна тъмна страна, която се поражда от гнева, страха и омразата. Тези, които използват „Силата” за добро, са джедаите, а обърналите се към Тъмната страна са Ситите, които използват способностите си в опит да завладеят Галактиката.

Сагата «Междузвездни войни» се е превърнала в начин на живот за милиони хора по целия свят. Нарежда се на трето място по приходи след поредиците за «Хари Потър» и «Джеймс Бонд» - шестте филма са събрали общи приходи от над 5.51 милиарда долара.

bTV ще даде шанс на зрителите да проследят всички шест филма  от 11 септември, всяка неделя от 22:30 часа.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
netfocus Отрицателно
1 05.09.2011, 07:19
Оценка: 1
1 гласа

И бТВ и Нова въртят стари филми. Инвестират само в турки сериали и глупави риалити програми.

 
 
 
Lubkata Отрицателно
2 05.09.2011, 05:25
Оценка: 1
1 гласа

bTV се излагат вече... тия Star Wars недели ги въртяха миналата година. Тази година пак... старата песен на нов глас. Догодина пак... и така всяка година вместо да пуснат нещо ново само ще повтарят старото. Филмите са добри, но когато ги пускат по 100 пъти на хората им втръсват.

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg