Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Междузвездни войни: Епизод IX – какво предстои да видим?

Междузвездни войни: Епизод IX – какво предстои да видим?
Cinefish.bg

Теми
Междузвездни войни: Епизод IX – какво предстои да видим?

15.04.2019, 11:29  |   Видяна: 4490  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Джей Джей Ейбрамс връща на екран най-големия, най-лошия и най-известния злодей от вселената на „Междузвездни войни“. Императорът Палпатин ще се появи в „Епизод IX“, за който вече научихме, че е  официално наречен „The Rise of Skywalker“.

Завръщането на „най-голямото зло” е само едно от големите разкрития, направени по време на специалния панел „Възходът на Скайуокър”, организиран за празника „Междузвездни войни” в Чикаго наскоро. Нека да видим какво още научихме за предстоящия епизод от най-великата кино сага…Кога “Епизод IX” се случва в далечната, далечна галактика?
 
Кога “Епизод IX” се случва в далечната, далечна галактика?

Първите подробности от детайлите на сюжета, които бяха споменати на събитието, се отнасяха най-вече за това кога се случва той. Един прост факт, който беше особено трудно за водещия Стивън Колбер да измъкне. Затова и той се шегува: „О, разбрах, помолихте ме да дойда в Чикаго, само за да задавам въпроси, а не да получавам отговори“. Ейбрамс обясни, че следващият филм ще започне няколко месеца след „Последните джедаи“ на Райън Джонсън. „ Сюжетът на филмът не започва веднага след последния епизод“ признава той.

Как ще се завърне Кери Фишър?
 
Как ще се завърне Кери Фишър?

Друг важен герой, който по обективни причини не е бил част от снимките на „Епизод IX“ – Кери Фишър, известна още като генерал Органа, ще се завърне. По-рано Лукасфилм заяви, че смъртта на Фишър през 2016 г. няма да ги възпре да използват образа ѝ в заключителната глава на сагата. За щастие, Леа няма да се завърне в компютърно генерирана форма. Идеята да има компютърно генериран неин образ дори не е обсъждана. Ще се използват стари кадри…

Коя е Jannah?
 
Коя е Jannah?

Нова на звездната сцена е Наоми Аки. След като разказа на феновете първите си впечатления от образа си, актрисата отклонява любопитните въпроси като професионален междузвезден пазител.
Когато е помолена да коментира теорията на феновете, че Jannah е всъщност дъщерята на Ландо Калрисиан, Аки се пошегува: "Той може да има деца из цялата вселена!"
Въпреки това, Аки разкри, че нейната героиня ще пресече пътя си с Милениум Фалкон в даден момент. Това, разбира се, е доста очевидно развитие, но все пак е нещо…

Били Дий също ще се завърне
 
Били Дий също ще се завърне

Говорейки за Ландо, звезда Били Дий Уилямс се появи на сцената на представянето, което накара публиката да се развълнува при излизането на актьора с иконичния си плащ. На въпроса как се е върнал към героя, Уилямс просто отговаря: „Как отново намерих Ландо? Ландо никога не ме е напускал!“

Мечът на Люк все още не е унищожен
 
Мечът на Люк все още не е унищожен

От една страна, както знаем, светлинният меч на Люк Скайуокър е загубен –всъщност той все още е някъде там. „Мечът, който е Рей наследи от Люк, ще живее!“ - възкликва актрисата по време на панела. Всъщност той се появява в някои от първите кадри на новия трейлър, използван доста умело от Рей.

Какво следва за Фин?
 
Какво следва за Фин?

Що се отнася до Фин, Джон Бойега обяснява, че докато неговият герой е изглеждал малко загубен в последните два филма, то „ в този филм той е пълноправен секси млад мъж от Съпротивата“. Образът му също има също нов облик, който включва нови панталони - нещо, от което актьорът е много въодушевен. „Видях сините панталони да излизат от торбата и си казах „Уау“! ” И това е голямото разкритие за героя Фин - сини панталони!

Запознайте се с D-O
 
Запознайте се с D-O

Ако си мислите, че ще има нов филм от поредицата „Междузвездни войни“ без нова играчка, която децата ви ще искат незабавно да им купите, помислете отново. Панелът също показа на бял свят изцяло нов превъзходен дроид - D-O, който е напълно различен от предходния. D-O се задвижва от колело, издава чудесни звуци и е зеленикав. Доста различен е!

Императорът се завръща
 
Императорът се завръща

След като феновете бяха посрещнати с премиерата на тийзър трейлъра на Епизод IX, имаше и още една изненада. Сцената светва в червено, когато се появява актьорът Йън Макдиармид, усмихва се и с най-автентичния си глас на император Палпатин заповядва на екипа видеото да бъде пуснато отново.

Това потвърди завръщането на голямата лоша сила в далечната галактика. Как ще се използва образа на Макдиармид във филма, все още не е ясно, но неговият страховит смях в края на първия тийзър вече накара интернет да е в истерия.

ДАС

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg