Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Мегън Фокс с главна роля в продуцирания от Майкъл Бей, “Костенурките нинджа”

Мегън Фокс с главна роля в продуцирания от Майкъл Бей, “Костенурките нинджа”
Мегън Фокс с главна роля в продуцирания от Майкъл Бей, “Костенурките нинджа”
Cinefish.bg

Филми
Мегън Фокс с главна роля в продуцирания от Майкъл Бей, “Костенурките нинджа”

22.02.2013, 10:43  |   Видяна: 4752  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Преди близо две години беше съобщено, че студиото Парамаунт Пикчърс смята да пренесе на големия екран известните в цял свят анимационни серии “Костенурките нинджа”. Игралната продукция бива описвана като мащабен екшън в стила на “Отмъстителите 3D”, а от студиото ще отпуснат бюджет за снимки от над 125 милиона долара. Световната премиера на филма ще се състои през лятото на 2014-та година и точно както беше оповестено преди няколко месеца кастингите за главни роли стартираха в края на януари.

Продуцент на предстоящата филмова адаптация (която ще смесва истински актьори с компютърно-генерирани персонажи) е Майкъл Бей и той разкри малко по-рано днес, че Мегън Фокс ще се превъплъти в ролята на репортерката Ейприл О’Нийл.

Мегън Фокс във филма “Костенурките нинджа” На сайта michaelbay.com Бей публикува кратко съобщение с което информира феновете си, че Фокс официално се е присъединила към екипа на “Костенурките нинджа” (“Ninja Turtles”).

26-годишната актриса ще изпълни ролята на телевизионната репортерка и приятелка на костенурките нинджа. Това ще бъде третата продукция по която Майкъл Бей и Мегън Фокс работят заедно след “Трансформърс” и “Трансформърс: Отмъщението” .

Огромният световен успех успех на и на двата филма превърна актрисата в едно от най-популярните лица в Холивуд.

След продължението на “Трансформърс”, Фокс и Бей прекратиха делови отношения и ролята й в третата част от поредицата беше пренаписана за друга актриса. Несъгласията между Фокс и Бей станаха публично достояние и след публикуването на няколко нейни критични цитата за работата по “Трансформърс” тя беше уволнена от третия филм по нареждане на Стивън Спилбърг (продуцент на франчайза).

Сега изглежда, че Бей и Фокс са изгладили отношенията си и според Hollywood Reporter “след серия от скорошни срещи между двамата” се е стигнало до решението именно тя да се превъплъти в ролята на Ейприл О’Нийл.

Режисьор на “Костенурките нинджа” ще бъде създателя на “Гневът на титаните” Джонатан Лийбесман, а за високобюджетната продукция се разчита на същата компютърна технология, която беше използвана за създаването на маймуните във “Възходът на планетата на маймуните”.

Освен новината за избора на Мегън Фокс беше оповестено, че в момента протичат и кастинги за актьори, които чрез технологията “motion capture” ще вдъхнат живот на известните костенурки Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаел (които ще бъдат създадени изцяло от специалистите по визуални ефекти).

Костенурките нинджа” ще бъде заснет в триизмерен формат, а за режисьора Джонатан Лийбесман това е втори проект, след “Тексаско клане: Началото”, който ще бъде продуциран от Майкъл Бей.

Снимките ще стартират малко по-късно тази година и до няколко седмици се очаква да стане ясно и кой ще партнира на Мегън Фокс.

С
ветовната премиера на “Костенурките нинджа” е насрочена за 16-ти май, 2014-та година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg