Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”

Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”
Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”
Cinefish.bg

Тв новини
Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”

08.02.2012, 12:40  |   Видяна: 1940  |   Press Release  |   ТВ

В шестия епизод на документалната поредица по bTV, посветена на родителството, зрителите ще проследят опитите на група майки от София да намерят по-добра алтернатива за отглеждането на децата си от детската градина - а именно, организирането на фамилен кооператив.

Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”Майките са наели апартамент в центъра на града, където събират и занимават децата си заедно, като всяка една от тях дава дежурства в импровизираната „градина”.

За Поли - майката на тригодишната Вики, това е може би единствения начин да й осигури игри и забавления. Детето има форма на психическо разстройство, което може да му попречи да посещава масова детска градина. В събота от 15.00 часа по bTV в „Такъв е животът – Да бъдеш родител” продължава драмата на семейството на Даниела и Божидар, които месеци наред се борят със “системата”, за да бъдат приети децата им в детска градина.

Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”Историята продължава с пореден отказ от страна на директорката на градината да приеме единия от близнаците – Ники, защото той има диагноза аутизъм.

Родителите обаче продължават да настояват детето да не бъде делено от сестричката си, убедени, че най-доброто за Ники е той да посещава масова детска градина.

Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”В следващия епизод зрителите ще станат свидетели и на първото къпане на бебето на Сиса. Тя получава много топло посрещане и разбиране от социалните работници в звено „Майка и бебе” в Пловдив.

След бягството й от болницата, лекарите са ядосани и я обвиняват в безотговорно поведение. Какво бъдеще очаква младата самотна майка и нейното бебе? „Такъв е животът – Да бъдеш родител” ще разкаже и за едно многолюдно ромско семейство от селo Кокорево, Ямболско.

Майки търсят алтернатива на отглеждането на децата в детска градина – тази събота в “Такъв е животът – Да бъдеш родител”Преди време Данчо и Стефка, родители на 6 деца от всякакви възрасти, губят къщата си при пожар и фамилията остава на улицата. Благодарение на добрата воля на община Тунджа, те получават парче земя и фургон, който се превръща в техния нов дом. Как живее в радост и неволи едно обикновено ромско семейство и защо усмивките не слизат от лицата им – ще стане ясно тази събота, 11 февруари от 15 часа по bTV.

Междувременно, над 50 000 интернет потребители са гледали първите епизоди на „Такъв е животът – Да бъдеш родител” на сайта на bTV. Зрителите са изключително активни по темите за проблемите на родителството, като историите на героите предизвикват много коментари и реакции на хората.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg