Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Майкъл Фасбендер в новия филм на Тайка Уайтити

Майкъл Фасбендер в новия филм на Тайка Уайтити
Cinefish.bg

Артисти
Майкъл Фасбендер в новия филм на Тайка Уайтити

16.09.2019, 12:26  |   Видяна: 268  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Напоследък Майкъл Фасбендер не може да се похвали с участие в голям хит. Това обаче ще се промени съвсем скоро. Звездата от „Х-Мен“ ще изпълнява главната роля в новия филм на Тайка УайтитиNext Goal Wins“.

Майкъл Фасбендер в новия филм на Тайка УайтитиБъдещият хит е базиран на едноименния документален филм, дело на Майк Брет и Стив Джеймисън. Той разказва невероятната история на футболния отбор „American Samoa“, превърнал се от тотален аутсайдер в абсолютен шампион, достинал до квалификации за купата на FIFA.

Основен принос за това преобразяване има немският треньор Томас Ронген. Във филма на Брет и Джеймисън той е представен като типичния германец – прекалено мрачен и строг, на фона на безгрижните аматьори футболисти. Фасбендер ще играе неговата роля и според прогнозите той ще единствената голяма звезда във филма.

Майкъл Фасбендер в новия филм на Тайка УайтитиУайтики е автор на сценария, заедно с Йън Морис. Освен това ще е сред продуцентите на филма, заедно с Анди Серкис, Брет и Джеймисън. Снимките трябва да започнат съвсем скоро, а премиерата се очаква през есента на 2020 г. Междувременно след като приключи работа по този филм, Уайтики ще се заеме с дългоочакваното продължени „Thor: Love and Thunder“ с Крис Хемсуърт, Натали Портмън и Теса Томпсън.

Последно гледахме Фасбендер в „Х-Мен: Тъмния Феникс“, който се превърна в най-неуспешния филм в поредицата с почти 20-годишна история. Той вече започна снимките на „Kung Fury 2“, в който негов партньор е Арнолд Шварценегер.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg