Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Майкъл Фасбендер и Натали Портман ще си партнират в уестърна "Jane Got a Gun"

Майкъл Фасбендер и Натали Портман ще си партнират в уестърна Jane Got a Gun
Към вече запълнения си график британският актьор Майкъл Фасбендер успява да прибави и още един проект – уестърна "Jane Got a Gun".
Cinefish.bg

Артисти
Майкъл Фасбендер и Натали Портман ще си партнират в уестърна "Jane Got a Gun"

30.08.2012, 13:16  |   Видяна: 2552  |   avtora.com  |   АРТИСТ

Към вече запълнения си график британският актьор Майкъл Фасбендер успява да прибави и още един проект – уестърна "Jane Got a Gun".

Майкъл Фасбендер и Натали Портман ще си партнират в уестърна "Jane Got a Gun"Фасбендер все още води преговори и при евентуално подписване на договор, той ще се присъедини към Натали Портман, която ще изиграе главната роля в предстоящата лента.

Режисьор на филма ще е Лин Рамзи, която има зад себе си трилъра "Трябва да говорим за Кевин", а сценарият ще е дело на Брайън Дъфийлд.

Историята на "Jane Got a Gun", чийто сценарий беше причислен към т.нар. Black List за 2011 г., ще разказва за съпруга на престъпник, който един ден се връща с множество прострелни рани. Тогава тя решава да се обърне към свой бивш любовник за помощ срещу идващата след съпруга й банда.

Фасбендер ще се превъплъти в ролята на любовника на Портман, а засега продукцията звучи повече от обещаващо.

Междувременно Майкъл Фасбендер се снима това лято в историческата драма на Стив Макуин "Дванадесет години в робство" и в трилъра на Ридли Скот – "Адвокатът", в който ще си партнира с Брад Пит и Хавиер Бардем.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg