Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър отново заедно

Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър отново заедно
Cinefish.bg

Артисти
Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър отново заедно

15.03.2019, 09:13  |   Видяна: 3239  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Майкъл Дъглас ще се събере със своя любима партньорка за втория сезон на сериала „Методът Комински“, който се превърна в поредния хит на Netflix. В него ще участва и Катлийн Търнър.

Тя ще играе Рут Бедерман, бившата съпруга на Санди (героя на Дъглас) и майка на дъщеря му Минди. За момента Търнър ще участва само в един епизод на сериала.

Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър отново заедно

Новината за новото събиране на двете звезди идва след като те отбелязаха 35-годишнината от премиерата на първия им общ филм – „Романс за камъка“. Романтичната екшън комедия се превърна в един от хитовете на 80-те и печели две награди „Златен глобус“ – за най-добър филм в жанра мюзикъл или комедия и за актриса на Търнър.

Във филма участва и Дани Де Вито, който се събира отново с Дъглас и Търнър в продължението му – „Перлата на Нил“. Впоследствие Де Вито кани двете звезди в своя втори режисьорски проект. Това е култовата черна комедия „Войната на семейство Роуз“, в която Дъглас и Търнър са в ролята на бивши съпрузи, преминаващи през един меко казано свиреп развод.„Методът Комински“ бе обявен за една от 10-те най-добри телевизионни програми за изминалата година.
Той спечели „Златен глобус“ за комедиен сериал, както и за най-добър актьор на Майкъл Дъглас.

Първоначално за ролята на бившата му съпруга бе избрана Жаклин Бисе. Впоследствие обаче бяха направени промени в сценария и ето че отново ще видим Дъглас и Търнър заедно на екрана.  

Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър отново заедноСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg