Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Майкъл Б. Джордан в новия филм на Дейвид О. Ръсел

Майкъл Б. Джордан в новия филм на Дейвид О. Ръсел
Майкъл Б. Джордан в новия филм на Дейвид О. Ръсел
Cinefish.bg

Филми
Майкъл Б. Джордан в новия филм на Дейвид О. Ръсел

13.02.2020, 09:57  |   Видяна: 578  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вече съобщихме, че номинираният за „Оскар“ създател на хитове като „Наръчник на оптимиста“ и „Американска схема“ е готов със следващия си проект. Дейвид О. Ръсел отново ще работи с един от любимите си актьори – Крисчън Бейл. Негова партньорка ще е Марго Роби, а вече е ясно, че към тях ще се присъедини Майкъл Б. Джордан.

Майкъл Б. Джордан в нов филм с Марго Роби

Както винаги Ръсел е автор на сценария. За момента подробностите за сюжета са строго засекретени, но все още неозаглавеният филм ще е неговото завръщане на режисьорския стол след „Джой“ от 2015 г., донесъл номинация за „Оскар“ на Дженифър Лоурънс. Ръсел ще е и продуцент, заедно с Матю Бъдман. Снимките трябва да започнат през април.

Филм с Дженифър Лоурънс

Предстои ни да видим Джордан във вдъхновения от истински събития трилър „Милост“.
Тази година се очертава като доста натоварена за звездата от „Черната пантера“. След като приключи снимки с Ръсел, той трябва да застане пред камера за следващия режисьорски опит на Дензъл Уошингтън. „A Journal for Jordan“ също е вдъхновен от истински случай, а Джордан ще е и сред продуцентите му.

Предстои ни да видим актьора и в екранизацията по романа на Том Кланси „Without Remorse“. Освен това той ще се завърне за трети път на ринга като сина на Аполо Крийд в „Крийд 3“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg