Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Майк Майерс се завръща за четвъртия филм от комедийната поредица “Остин Пауърс”

Майк Майерс се завръща за четвъртия филм от комедийната поредица “Остин Пауърс”
“Остин Пауърс 4” все още се пази в тайна, но продуцентите уверяват, че ретро-атмосферата от първите три филма ще бъде запазена
Cinefish.bg

Артисти
Майк Майерс се завръща за четвъртия филм от комедийната поредица “Остин Пауърс”

15.08.2011, 10:00  |   Видяна: 3843  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

По всичко изглежда, че дълго отлаганата четвърта част от хитовата комедийна поредица “Остин Пауърс” в крайна сметка ще бъде заснета. Още след премиерата на третата част през 2002-а година, изпълнителя на главната роля, Майк Майерс, заяви, че планира да участва и в четвърти филм от популярния франчайз за британския шпионин и почитател на жените, Остин Пауърс.

Общо по света, трите филма, “Остин Пауърс: Международният потаен мъж”, “Остин Пауърс 2: Шпионинът любовник” и “Остин Пауърс в Златния член”, са натрупали близо половин милиард долара и очакванията са, че Джей Роуч ще бъде потвърден като режисьор на предстоящата четвърта част до няколко седмици.Имайки в предвид, че “Остин Пауърс в Златния член” спечели близо 300 милиона долара по света, не бе изненадващо, че продуцентите и Майерс смятат да продължат поредицата. Но въпреки успеха на “Златния член”, до снимки на четвърти филм така и не се стигна, въпреки желанието на продуцентите от студиото New Line Cinema.

Едва сега, близо десет години след премиерата на третата част от поредицата, стана ясно, че Майк Майерс ще подпише договора за участие до една седмица, и в най-добрия случай, “Остин Пауърс 4” ще тръгне по кината до две години. Според представител на New Line Cinema, студиото винаги е искало да направи четвъртия филм, но преговорите с Майерс и сценаристa се оказали “по-сложни от очакваното”, и това е една от основните причини поради които работата по филма бе отлагана многократно. Но сега изглежда се е стигнало до общо споразумение, и “Остин Пауърс 4” е официално в период на препродукция. За Майк Майерс, това ще бъде първа главна роля в игрален филм от 2008-а година насам, когато по кината се завъртя комедията с негово участие “Любовен гуру”, която обаче не се превърна в очаквания хит.

Официално, все още не е избран режисьор за “Остин Пауърс 4”, но според първоначалната информация от New Line Cinema, продуцентите вече провеждат разговори с Джей Роуч, който създаде досегашните три части от поредицата, Общо по света, трите филма, “Остин Пауърс: Международният потаен мъж”, “Остин Пауърс 2: Шпионинът любовник” и “Остин Пауърс в Златния член”, са натрупали близо половин милиард долара и очакванията са, че Джей Роуч ще бъде потвърден като режисьор на предстоящата четвърта част до няколко седмици.

Информацията относно сюжета на “Остин Пауърс 4” все още се пази в тайна, но продуцентите уверяват, че ретро-атмосферата от първите три филма ще бъде запазена, а Майк Майерс ще се завърне не само в ролята на Пауърс, но и в ролята на неговия основен враг – доктор Злобюл.

По сценария на филма все още работи Майкъл МакКълърс (“Майка под наем”), а продуценти ще бъдат Ерик Маклеод (“Карибски пирати: На края на света”), Дженифър Тод (“Алиса в страната на чудесата”) и Грег Тейлър (“Джуманджи”).

В следващите няколко седмици се очаква от New Line Cinema да разпространят по-подробна информация относно четвъртата част на “Остин Пауърс”.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg