Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Марвел“ застават зад Джеймс Гън

„Марвел“ застават зад Джеймс Гън
„Марвел“ застават зад Джеймс Гън
Cinefish.bg

Филми
„Марвел“ застават зад Джеймс Гън

10.08.2018, 12:11  |   Видяна: 1106  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ


Драмата около режисьора на Пазители на галактиката е достойна за филмиране. Но така е като на карта са заложени много пари – в случая 1,6 милиарда долара само от прожекциите на първите два филма от поредицата.

В момента „Марвел“ се опитат да убедят „Дисни“ да простят издънките на Гън. Неговите обидни постове в Туитър от преди години бяха публикувани от някои консервативни медии и предизвикаха моменталното му уволнение. „Обидните изявления на Джеймс са несъвместими с политиката на нашето студио“, отсече президента на „Дисни“ Алън Хорн.За „Марвел“ обаче е прекалено ясно, че само Гън може да бъде режисьорът, който да довърши поредицата. И сега те преговарят това да се случи. Всички актьори също застават зад своя режисьор, а Дейв Баутиста сподели, че няма да участва в третата част, ако не бъде използван сценария на Гън.

„Дисни“ и „Марвел“ трябва да ускорят процеса по вземане на решение и по друга причина. Очакваният с голям интерес нов филм на Крис Прат „Cowboy Ninja Viking“ ще се забави, заради пренаписване на сценария. Така че сега е точният момент той да се заеме отново с ролята си на Звездния повелител.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg