Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Марвел подготвят нова версия на „Фантастичната четворка“

Марвел подготвят нова версия на „Фантастичната четворка“
Cinefish.bg

Филми
Марвел подготвят нова версия на „Фантастичната четворка“

07.06.2019, 10:25  |   Видяна: 1078  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Отдавна се говори за нова версия на „Фантастичната четворка“ по прочутия комикс на Марвел. И май ще видим този филм по-рано от очакваното. Според появили се слухове премиерата на новата версия ще е през 2022 г., а режисьор ще бъде създателят на „Ант-МенПейтън Рийд.

Общо три филма за Фантастичната четворка излязоха под шапката на „Фокс“. И тъй като „Дисни“ е вече собственик на студиото, започнаха предположенията кога ще видим нова версия за четиримата супергерои. Шефът на Марвел Кевин Фейги бе заявил, че ще трябва да почакаме поне пет години, преди да видим следващ хит с някои от героите, представяни досега във филмите на „Фокс“.

Марвел подготвят нова версия на „Фантастичната четворка“

Според непотвърдена информация проектът за Фантастичната четворка е в напреднала фаза. Действието в новия филм ще се развива през 60-те, а Рийд, който има голямо желание да се заеме с него, ще седне на режисьорския стол. За момента това е всичко и тъй като премиерата е предвидена за 2022 г. предполагаме скоро ще научим повече подробности.

Ще е любопитно да разберем и кои ще са бъдещите звезди, които ще играят Рийд Ричардс, Джони и Сю Сторм, както и Бен Грим, по-известен като Нещото. Феновете отдавна чакат да ги видят в пълния им блясък на екрана. Джош Транк бе режисьор на последния филм за четиримата от 2015 г., който бе пълно разочарование.

Покрай хитовете на Марвел и особено феноменалния успех на „Отмъстителите: Краят“ може би сега е моментът и за нова адаптация по „Фантастичната четворка“. Надеждите са да научим повече за проекта от самия Фейги това лято.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg