Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Мария официално отлага сватбата с Димо – в „Столичани в повече”, сряда, по bTV

Мария официално отлага сватбата с Димо – в „Столичани в повече”, сряда, по bTV
Мария най-накрая ще събере смелост да заяви пред властния си баща решението да отложи сватбата с Димо.
Cinefish.bg

Тв новини
Мария официално отлага сватбата с Димо – в „Столичани в повече”, сряда, по bTV

31.10.2011, 16:33  |   Видяна: 2282  |   Press Release  |   ТВ

На пух и прах ще бъдат разбити плановете и мечтите на Рангел в следващия епизод на „Столичани в повече”. Мария най-накрая ще събере смелост да заяви пред властния си баща решението да отложи сватбата с Димо.

На пух и прах ще бъдат разбити плановете и мечтите на Рангел в следващия епизод на „Столичани в повече”. Мария най-накрая ще събере смелост да заяви пред властния си баща решението да отложи сватбата с Димо.Как ще реагира бившият кмет на тази изненадваща новина, ще се противопостави ли на любимата си дъщеря или въпреки всичко, ще уважи желанието й, ще стане ясно в сряда от 21:00 часа по bTV.

Интересно предложение ще получи Славея на срещата си с Константин. Богатият бизнесмен ще прояви голяма щедрост към съпругата на кмета, за да постигне целите си.

Нови, още по-големи санкции ще наложи на семейство Лютови инспектор Рангел Чеканов. Нови, още по-големи санкции ще наложи на семейство Лютови инспектор Рангел Чеканов. Този път ще засегне семейния бизнес на съседите  си и заслужено ще си навлече гнева на властната Славка.
Спас е убеден, че статуята е открадната от Радко и този път ще разчита на Йовка да му помогне в издирването й. Същевременно, Радко също няма да стои със скръстени ръце и ще действа по свой начин, за да се добере до изчезналото съкровище.

Какви са новите идеи на Пацо за ухажване на Гълъбина и кой е новият съюзник на Рангел в кметството на Извор, зрителите ще разберат в „Столичани в повече”, тази сряда, 21:00 часа, по bTV.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg