Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Марго Роби в секси трилър

Марго Роби в секси трилър
Марго Роби в секси трилър
Cinefish.bg

Артисти
Марго Роби в секси трилър

25.01.2018, 09:27  |   Видяна: 2603  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Покрай първата си номинация за „Оскар“ за участието си в „Аз, Тоня“, Марго Роби успя да договори разпространението в Америка на новия си независим филм. В трилъра „Terminal” участват още Саймън Пег, Майк Майерс, Макс Айрънс и Декстър Флетчър.

Много сме развълнувани от възможността да работим с Марго Роби, която не само участва, но е и продуцент на този невероятен филм“, заяви Марк Уорд, един от изпълнителните директори на компанията RLJE Films, която ще разпространява филма по кината в САЩ. Роби бе сред продуцентите и на „Аз, Тоня“, номиниран общо за три награди на Американската киноакадемия.

„Terminal” ще има своята премиера през пролетта на тази година. В този секси трилър става въпрос за двама изпълнители на мокри поръчки, които се съгласяват да се впуснат в самоубийствена мисия от мистериозен работодател, обещал им щедро възнаграждение. Двамата обаче се сблъскват с енергичната сервитьорка Ани (героинята на Роби), чиято роля в създалата се напрегнатата ситуация е доста неочаквана за тях.

Създател на „Terminal” е Вогън Стийн, за когото това е дебют в режисурата. Той е известен с работата си като помощник режисьор на филми като „Световната война Z“ и „В сърцето на морето“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg