Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Марго Роби в черна комедия

Марго Роби в черна комедия
Марго Роби в черна комедия
Cinefish.bg

Филми
Марго Роби в черна комедия

17.09.2019, 07:01  |   Видяна: 388  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Напоследък тя се налага не само като актриса, но и като продуцент. Ето че Марго Роби избра следващия си проект, който ще бъде подкрепен от нейната продуцентска компания LuckyChap Entertainment. Това ще бъде комедията на New Line „Fool Day“, в която тя ще изпълнява и важна поддържаща роля.

Проектът е базиран на късометражния филм на Коди Блу Снайдер със същото заглавие. Той ще е режисьор и на пълнометражния филм и подготвя сценария, заедно с Шейн Снайдер и Кийтин Лий.

Училищна комедия с Марго Роби

Филмът разказва историята на група ученици от четвърти клас, които решават да спретнат невинна първоаприлска шега на своята учителка. Нещата обаче поемат неочакван обрат, след като тя е убита. Убедени, че ще попаднат в затвора, ако случилото се разчуе, учениците решават да скрият трупа ѝ, точно преди пристигането на офицер от полицията, който ще им изнесе урок против употребата на наркотици.

Филмът на Снайдер е с повече от 30 награди от различни фестивал по целия свят. Явно и Роби е негова голяма почитателка. Според изтекла информация тя възнамерява да играе ролята на учителката. Освен това ще е и сред продуцентите на бъдещия хит, заедно с Едуард Нортън, Бил Миглиоре и Джон Рикард.

Марго Роби в ролята на Шарън Тейт

Наскоро гледахме Роби като актрисата Шарън Тейт в последния шедьовър на Куентин ТарантиноИмало едно време в... Холивуд“. Предстои ни да я видим заедно с Никол Кидмън и Чарлийз Терон в „Bombshell“ – историята на жените, които разобличиха шефът на Fox News Роджър Ейлс. След това тя ще се завърне като Харли Куин, най-напред в „Хищни птици“, а след това в продължението на „Отряд самоубийци“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg