Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Мадс Микелсен в новия филм на Александър Пейн

Мадс Микелсен в новия филм на Александър Пейн
Cinefish.bg

Филми
Мадс Микелсен в новия филм на Александър Пейн

13.09.2019, 09:56  |   Видяна: 773  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Преди три години и половина Александър Пейн подписа договор да режисира адаптацията по статиите на Карл Ове Кнаусгаард, документиращи неговите пътешествия. Ето че най-после всичко по този проект е на финалната права, а освен това е ясно, че Мадс Микелсен ще изпълнява главната роля.

Netflix е студиото, което ще финансира и ще разпространява бъдещия хит, чието заглавие все още е неясно.

Микелсен ще играе датски журналист, който поема на пътешествие из Америка със своята дъщеря тийнейджърка, което описва с поредица статии в един вестник.

Мадс Микелсен в новия филм на Александър Пейн

Кнаусгаард е норвежки писател, който поема по пътя на викингите в Северна Америка. Той описва своето пътуване в статии за списание New York Times, като по време на това забавно и донякъде абсурдно пътуване е придружен от фотографа Питър ван Атмаел.

В подготвяния от Ерленд Лое сценарий очевидно ще има малки промени в действащите лица. Снимките трябва да започнат следващия месец в Швеция, Дания и САЩ. Netflix успя да се пребори за правата върху филма в конкуренция с няколко студиа. Стриминг гигантът планира да разпространява филма през есента на 2020 г. и отсега му възлага надежди за награди.

Пейн е двукратен носител на „Оскар“ за сценариите на „Отбивки“ и „Потомците“. Последният му филм „Малък голям живот“ не постигна голям успех. След това Пейн трябваше да режисира черната комедия „The Menu“ с Ема Стоун и Ралф Файнс, но вече е ясно, че той се отказа от този проект.

Мадс Микелсен в новия филм на Александър Пейн

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg