Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти М. Найт Шаямалан с два нови трилъра

М. Найт Шаямалан с два нови трилъра
М. Найт Шаямалан с два нови трилъра
Cinefish.bg

Артисти
М. Найт Шаямалан с два нови трилъра

17.09.2019, 06:26  |   Видяна: 420  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Явно Universal са доволни от сътрудничеството си с М. Найт Шаямалан. Затова и се договориха да разпространяват и следващия му филм, както и този след него. Студиото наистина е уверено в успеха на тези все още неозаглавени проекти и дори обяви дати за премиерите им – 26 февруари 2021 г. и 17 февруари 2023 г.

Разбира се, на този етап няма как да разберем повече за сюжетите на двата филма, както и за актьорския състав. Те са определени единствено като „оригинални трилъри“. Фактът обаче, че ще излезнат един след друг, ни навежда на мисълта, че те може да са свързани помежду си.

М. Найт Шаямалан продължава да създава вълнуващи, изключително оригинални истории, които държат зрителите на ръба на седалката. Няма друг като него: той е истински кино творец, демонстриращ висша класа, и за нас е огромна чест, че избра Universal за следващите си два оригинални проекта“, сподели президентът на студиото Питър Креймър.

Посещението на Шаямалан като завръщане към успехите

Последните три филма на Шаямалан бяха заснети за Universal. През 2015 г. излезе „Посещението“, с който той отбеляза голямото си завръщане след провала на „Жената от водата“ и крахът с „Земята: Ново начало“. „Посещението“ спечели над 98 милиона долара при бюджет едва 5 милиона. Още по-успешен обаче беше „На парчета“, който се нареди сред най-големите хитове на 2017 г. с приходи над 278 милиона. Тази година видяхме и продължението му „Стъкления“, което също се радваше на голям интерес и спечели 274 милиона.

Стъкления на Шаямалан като продължение на На парчета

Междувременно Шаямалан започна работа по нов телевизионен сериал на AppleTV+. Той ще е режисьор на първите два епизода на психологическия трилър „Servant“


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg