Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Люк Евънс в новия филм на Роланд Емерих

Люк Евънс в новия филм на Роланд Емерих
Люк Евънс в новия филм на Роланд Емерих
Cinefish.bg

Артисти
Люк Евънс в новия филм на Роланд Емерих

04.07.2018, 11:45  |   Видяна: 1401  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Люк Евънс ще се присъедини към Уди Харелсън и Манди Мур за снимките на епоса за Втората световна война „Midway“. Това ще е новият филм на създателя на „Денят на независимостта“ Роланд Емерих.

Евънс ще играе лейтенант Уейд МакКлъски, повел важна въздушна атака, по време на която са потопени два кораба на японската флота в решаваща битка при атола Мидуей през 1942 г., шест месеца след изненадващата японска атака над Пърл Харбър.

Американската армия нанася решителен удар върху японския флот. Пораженията от него са съкрушителни за японците, а историците смятат тази битка за повратна точка във войната.

Харелсън ще играе адмирал Честър Нимиц, командир на Тихоокеанския флот. Все още не се съобщават подробности за ролята на Мур. Емерих ще е и продуцент на новия филм, заедно с дългогодишния си партньор Харалд Клосър.

Наскоро Евънс показа, че е много добър певец с ролята на Гастон в мюзикъла „Красавицата и Звяра“. В момента той се снима в криминалната комедия „Murder Mystery“ с Адам Сандлър и Дженифър Анистън.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg