Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Люк Бесон по стъпките на Харви Уайнстийн

Люк Бесон по стъпките на Харви Уайнстийн
Люк Бесон по стъпките на Харви Уайнстийн
Cinefish.bg

Артисти
Люк Бесон по стъпките на Харви Уайнстийн

11.07.2018, 15:38  |   Видяна: 886  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
През месец май избухна новината, че Люк Бесон е обвинен в изнасилване. Тогава обаче не беше съобщено кой е източникът, само стана ясно, че е френска актриса, която познава легендарния режисьор от няколко години. Вече знаем нейното име – Санд Ван Рой.

Люк Бесон по стъпките на Харви Уайнстийн

Тя участва в последния филм на Бесон „Валериан и градът на хилядите планети“, както и в продуцирания от него „Такси 5“. Ван Рой сподели детайли за отношенията между нея и режисьора пред френския сайт Mediapart. От сайта се свързаха и с други жени, които споделят подробности за фриволното поведение от Бесон.

Една от неговите жертви се е занимавала с подбор на актьори за филмите му. Тя разказва подробно как той я е нападал, опипвал е гърдите и задника й, карал я е да сяда на коленете му и дори си е позволявал да поиска орален секс в присъствие на членове на техническия екип. Друга жена от неговата компания EuropaCorp описва сходни атаки от страна на Бесон, който всеки път ставал все по-настъпателен.

Самата Ван Рой пък споделя, че той й е изпратил видео, в което отваря кутия и изважда от нея фалшива окървавена глава с лика на актрисата. Самата тя е била тормозена и заплашвана от него в продължение на две години и все още не може да се възстанови от преживяното. От своя страна Бесон продължава категорично да отрича всичко.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg