Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини Ћукс, барок и атмосфера на соц резиденци€ Ц така изглежда  ъщата, в ко€то ¬»ѕ съквартирантите ще вл€зат тази вечер

Ћукс, барок и атмосфера на соц резиденци€ Ц така изглежда   ъщата, в ко€то ¬»ѕ съквартирантите ще вл€зат тази вечер
Ќай-известната  ъща в Ѕългари€ - тази на VIP Brother, е напълно готова да отвори врати тази вечер.
Cinefish.bg

“в новини
Ћукс, барок и атмосфера на соц резиденци€ Ц така изглежда  ъщата, в ко€то ¬»ѕ съквартирантите ще вл€зат тази вечер

15.09.2014, 13:06  |   ¬ид€на: 1141  |   Press Release  |   “¬
…орданка ’ристова, ≈вгени ћинчев и другите техни съквартиранти ще се гре€т на камината – елемент на домашни€ уют, който за първи път е част от интериора на  ъщата

Ќай-известната  ъща в Ѕългари€ - тази на VIP Brother, е напълно готова да отвори врати тази вечер.

Ћукс, барок и атмосфера на соц резиденци€ Ц така изглежда   ъщата, в ко€то ¬»ѕ съквартирантите ще вл€зат тази вечер«амайващ лукс и търсен бароков кич са основни€т ключ към интериора на ќбразцови€ дом. ѕреобладаващите цветове, както подобава на соц лукса, са червено и златно, килимите са ръчно тъкани, а мебелите са кожени или  от велур, напълно подход€щи, за да седнат в т€х соц лидери.

Ќ€колко различни елементи,  допринас€т за уюта и класата, ко€то излъчва ќбразцови€ дом. √ол€ма камина в средата на хола с две удобни кресла пред не€, ще сгр€ва съквартирантите в мразовитите нощи и ще внас€ романтика. Ѕил€рдна маса, с червено, вместо традиционното зелено сукно, ще разсейва съквартирантите от ежедневните битови проблеми и ще ги призовава да решават споровете си със стил и стик в ръка. –енесансови картини крас€т стените, а празни барокови рамки, очакват снимките на обитателите на ќбразцови€ дом.

«а да бъде атмосферата съвсем като в социалистическа резиденци€, виповете ще се хран€т на дълга маса, досущ като в ловните резиденции на “ато. ¬ис€щ остава въпроса дали двете най-възрастни обитателки на  ъщата ще се разполагат в двата й кра€, както традици€та повел€ва.

Ћукс, барок и атмосфера на соц резиденци€ Ц така изглежда   ъщата, в ко€то ¬»ѕ съквартирантите ще вл€зат тази вечерƒворът е гол€м и слънчев, предразполагащ към сподел€не на множество клюки между съквартирантите. –азбира се, къщата разполага и с басейн, а дали той ще стане м€сто за флиртове в ќбразцови€ дом, предстои да видим.

Ќай-интересното е, че освен »зповедалн€та, спалните и баните, които останаха скрити за камерите, тайна остава и една гол€ма закрита площ, за ко€то зрители и съквартиранти тепърва ще научат каква функци€ има, кой ще € обитава и при какви услови€.

—ъквартиранти от вчера живе€т в пълна изолаци€ в столичен хотел, без телефони, телевизи€ и компютри. “ака те се подготв€т за гол€мото начало  тази вечер, което съвпада с началото на учебната година.

«а ¬»ѕ съквартирантите приключението и изпитанието да живе€т в ќбразцови€ дом също е своеобразно училище, в което те ще научат много за себе си. ≈дна от участничките твърди, че знае всичко за останалите и се е подготвила да ги изненадва с истини, които и те не биха искали да зна€т. ќпредел€ се като злопаметна и не € е страх да провокира хората около себе си. ѕовечето от съквартирантите сподел€т, че най-гол€мото изпитание, пред което са се изправ€ли досега, е участието им във VIP Brother.

Ћукс, барок и атмосфера на соц резиденци€ Ц така изглежда   ъщата, в ко€то ¬»ѕ съквартирантите ще вл€зат тази вечер≈дна от четирите блондинки в  ъщата е толкова притеснена да не се изложи, че за да се подготви е изчела 5 книги за епохата на социализма и е взимала частни уроци по истори€ от проф. ѕантев. ƒруга от участничките разказва, че най-опасното нещо, което е правила е да мине граница с фалшив паспорт. ¬сички випове са чели невъобразими лъжи за себе си като най-често повтар€щата се лъжа за дамите е, че са бременни без да зна€т от кой.

Ќай-ужас€ващата е, че докато е на концерт в Ћондон, един от участниците чете за себе си, че е в реанимаци€та в ѕирогов. …орданка ’ристова е готова да готви за съквартирантите, докато ≈вгени ћинчев не може изобщо да се справ€ в кухн€та. ќстаналите казват, че имат относително добри кулинарни познани€, а най-ласкаво за своите възможности като готвач се изказва един от най-красивите мъже, които ще обитават  ъщата.

ќтношението към секса за една нощ на съквартирантите като ц€ло е положително, но дамите прав€т уговорка, че предпочитат те да не са участници в него. ≈дна от т€х, ко€то се очертава с най-добро човсто за хумор сред дамите, сподел€, че би правила секс за една нощ, но поне тр€бва да е ц€лата нощ.

¬сички съквартиранти очакват с нетърпение да вл€зат в  ъщата, което ще се случи тази вечер точно в 20:00 часа по Ќова телевизи€.

Ќе спирайте да следите и Facebook страницата на предаването, на ко€то ще намерите още интересно новини.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg