Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Линдзи Лоън и Мики Рурк в свръхестествен трилър

Линдзи Лоън и Мики Рурк в свръхестествен трилър
Cinefish.bg

Филми
Линдзи Лоън и Мики Рурк в свръхестествен трилър

24.02.2020, 09:18  |   Видяна: 357  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Покрай многобройните скандали, в които се забърка през последните години, Линдзи Лоън почти изчезна от екраните. Последното й участие е в криминалната драма „Among the Shadows“ от 2019 г., а междувременно тя се подвизава на малкия екран в риалити шоуто „Lindsay Lohan’s Beach Club“ и като съдия в „The Masked Singer Australia“. Но предстои да се завърне в киното, при това в добра компания.

CursedЛоън ще участва заедно с Мики Рурк в свръхестествения трилър „Cursed“. Сценарият е дело на Иън Холт, а режисьор ще бъде Стивън Р. Монро, прочул се с римейка от 2010 г. на култовата класика „I Spit on Your Grave“.

Сюжетът на филма разказва за известния психиатър д-р Дейвид Елдър (Рурк), който обединява сили с полицейския детектив Мери Браниган (Лоън). Целта им е да попречат на пациент на доктора, избягал от психиатрията, да убие петима души, които държи като заложници в изоставена къща. В момента се издират актьори за другите роли.

Компаниите Angel Oak Films и Alt House Productions ще са продуценти на бъдещия хит, който ще бъде представен на европейския пазар по време на фестивала в Берлин. Снимките трябва да започнат през лятото на тази година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg