Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Лили Колинс и Антон Йелчин ще участват в трилъра “Odd Thomas”

Лили Колинс и Антон Йелчин ще участват в трилъра “Odd Thomas”
Лили Колинс - с главна роля в “Odd Thomas”
Cinefish.bg

Артисти
Лили Колинс и Антон Йелчин ще участват в трилъра “Odd Thomas”

25.03.2011, 12:53  |   Видяна: 4584  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Младите актьори Антон Йелчин, познат от хита “Стар Трек” и Лили Колинс, участвала в “Невидима зона”, ще изпълнят главните роли в свръхестествения трилър “Odd Thomas”. Лентата ще бъде филмова адаптация на романа със същото име, дело на писателя Дийн Кунц.

Антон Йелчин подписа договора за участие преди няколко седмициАнтон Йелчин подписа договора за участие преди няколко седмици, а избора на Лили Колинс бе потвърден вчера от vaiety.com. За тази роля, Колинс успя да се пребори с Ема Робъртс, Кат Денингс, Порша Дабълдей и Адисън Тимлин.

За режисьор на “Odd Thomas” бе избран Стивън Сомърс, известен с високобюджетните си продукции “Мумията”, “Ван Хелсинг” и “G.I. Joe: Изгревът на Кобра”.

Освен че ще режисира, Сомърс е отговорен и за адаптирания сценарий на филма. Според източници близки до проекта, “Odd Thomas” е една от причините поради които Стивън Сомърс се отказа от режисурата на продължението на “G.I. Joe: Изгревът на Кобра”.

Самия Сомърс заяви, че работата по адаптирането на романа на Дийн Кунц е отнела повече от една година.

Действието на “Odd Thomas” ще се развива в малко пустинно калифорнийско градче, а сюжета ще разказва за младия готвач Томас (Антон Йелчин), който притежава ясновидски способности. Всичко в живота но Томас върви по план, докато една вечер той не попада на странен мъж, който твърди, че е връзката между смъртоносни подземни сили и Земята.

Във филма, Лили Колинс ще изпълни ролята на Сторми Левелин – момичето в което е влюбен главния герой Томас.Във филма, Лили Колинс ще изпълни ролята на Сторми Левелин – момичето, в което е влюбен главния герой Томас. Все още не е ясно кой ще бъде в ролята на мистериозния мъж.

“Това ще бъде филм, какъвто не съм правил досега. Работил съм по много мащабни проекти, но имам чувството, че това ще бъде най-голямото ми предизвикателство. Филмът не е високобюджетен и не е изпълнен с множество специални ефекти, но въпреки това е проект, който изисква много.

Книгата на Дийн Кунц е невероятна, с много интересни герои и идеи, и за мен е много важно филма да остане верен на всичко това”, заяви режисьора Стивън Сомърс.

Снимките на “Odd Thomas” започват на 2-ри май в Санта Фе, Калифорния, а продуценти на филма ще бъдат Джон Балдечи (“Мексиканецът”) и Хауърд Каплан (“Добрият пастир”). Компанията Fusion Films ще финансира и разпространява продукцията по света.

Световната премиера на “Odd Thomas” е насрочена за началото на следващата година.

variety.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg