Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Личният свят на Стефан Вълдобрев разкрит в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV

Личният свят на Стефан Вълдобрев разкрит в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV
Личният свят на Стефан Вълдобрев разкрит в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Личният свят на Стефан Вълдобрев разкрит в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV

31.05.2013, 14:56  |   Видяна: 2558  |   Press Release  |   ТВ

Обичаният български актьор и композитор Стефан Вълдобрев ще бъде гост в новото издание на предаването „Търси сетази неделя, 2 юни, от 11:00 часа по bTV. За първи път зрителите ще имат възможност да надникнат в умело пазения му личен свят и да се срещнат с неговото семейство и най-близки приятели.

Първата изненада за Стефан ще го върне към времето, когато популярността връхлита младия актьор след музикалните му дуети с актрисата Мая Бежанска.

Личният свят на Стефан Вълдобрев разкрит в студиото на „Търси се” тази неделя по bTV„Той е изключително търпелив, а когато реши да постигне нещо е неустоим. Липсват ми сега по-честите ни срещи“, казва за своя колега и приятел Мая, която му отправя истинско музикално предизвикателство.

В следващата емоционална среща в студиото на „Търси се” красивата дъщеря на Стефан, Мария дава първото си интервю, свързано с баща й и споделя колко важно за нея е, че двамата непрестанно се учат един от друг. След трогателното видео на Мария актьорът признава, че често изпитва вина поради липсата му на време, което да прекарва с нея. В студиото на предаването той ще отговори  на отправената от неговата дъщеря футболна провокация.

В
одещите Меги и Нели ще пренесат актьора и в родния му град Стара Загора и в дома на майка му, също Мария. „Той още от малък знаеше какво иска. Заради мен записа да учи английска филология, но мечтата му беше НАТФИЗ,” спомня си тя за времето, когато Стефан е бил още ученик . За майка си актьорът ще рецитира един от авторските си стихове. Освен майка му, пред камерите ще застанат и неговата сестра и племенникът му, а приятелският му кръг ще бъде допълнен от актрисите Койна Русева и Стефка Янорова, както и водещият от bTV новините Венелин Петков.

Какъв е бил в началото на кариерата си, каква е връзката му с най-близките членове на неговата семейство, на кой футболен отбор е фен и коя е любимата му родопска песен, зрителите на bTV ще разберат от разговора с актьора и композитор Стефан Вълдобрев тази неделя, от 11:00 ч, в „Търси се”.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg