Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Лена Хийди режисира Мейзи Уилямс

Лена Хийди режисира Мейзи Уилямс
Cinefish.bg

Артисти
Лена Хийди режисира Мейзи Уилямс

01.03.2019, 16:46  |   Видяна: 556  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Лена Хийди застава за първи път зад камерата. Популярната английска актриса режисира своята партньорка от „Игра на тронове“ Мейзи Уилямс в нов видеоклип на певицата Фрея Хардинг към песента „You Mean the World to Me“.Хийди стана мега звезда, предизвикала гнева на много от феновете на популярния сериал „Игра на тронове“, заради ролята си на Церсей Ланистър. Уилямс пък играе ролята на Аря Старк в сериала на HBO, чийто последен сезон предстои да бъде излъчен през април. За Хийди това беше големият пробив, макар че тя се снима в доста филми и в момента може да я видим на екран у нас в комедията „Семейни кютеци“.

„Гласът на Фрея и нейната песен предизвикаха толкова емоции в мен“, споделя режисьорката дебютантка. „Направихме няколко версии на клипа. Някои бяха твърде мрачни. Мисля, че финалната версия представя по реалистичен и емоционален начин изпълнението на Фрея“.

Лена Хийди режисира Мейзи Уилямс

Лена Хийди режисира Мейзи УилямсУилямс участва в заредени с много драматични сцени, в които е заедно със семейството си в клипа и със самата Хардинг. Песента разказва за силата на духа и е написана от изпълнителката в период, в който майка й не се чувства добре. „В основата на песента всъщност са отношенията в едно семейство“, допълва Хийди.

„Когато разбрах, че Лена и Мейзи искат да участват в клипа към новия ми сингъл, бях повече от очарована. Това е изключително лична песен за мен. Респектирана съм от тези емоционално интелигентните и силни жени, които работиха по клипа. Те са точно като жената, за която е написана тази песен – моята майка“, сподели Фрея.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg