Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Култовата поредица „Смъртоносно оръжие” по bTV Cinema през юли

Култовата поредица „Смъртоносно оръжие” по bTV Cinema през юли
През юли bTV Cinema ще предложи на феновете на Мел Гибсън четирите филма от култовата поредица „Смъртоносно оръжие”.
Cinefish.bg

Тв новини
Култовата поредица „Смъртоносно оръжие” по bTV Cinema през юли

22.06.2012, 13:06  |   Видяна: 1700  |   Press Release  |   ТВ

През юли bTV Cinema ще предложи на феновете на Мел Гибсън четирите филма от култовата поредица „Смъртоносно оръжие”. Феноменално успешните екшъни ще се излъчват всяка събота от 21:00 часа с повторение в неделя от 13:30 часа.

смъртоносно оръжиеНа 7 юли зрителите на bTV Cinema ще се срещнат с Мартин Ригс - необикновеното ченге, Лудият Макс – човек, чиято способност да убива и безграничното му безразсъдство го превръщат в „смъртоносно оръжие” за всеки, срещу когото или с когото работи.

Роджър Мърто (Дани Глоувър) е небрежен детектив от отдел “Убийства”, с чудесно семейство, голяма къща и пенсия, която не иска да загуби. Представете си в какъв шок изпада Мърто, когато научава, че новият му партньор е човек, който няма какво да губи, а именно Мартин Ригс – разярен мъжага с див поглед.

смъртоносно оръжие 2Смъртоносно оръжие” е завладяваща история за двама ветерани от Виетнам, станали ченгета, които имат само едно общо нещо – и двамата мразят да работят с партньори. Но тяхното партньорство се превръща в ключ към оцеляването, когато рутинно разследване на убийство ненадейно ги въвлича в страховита война с международната наркомафия. Знойните дни и нощи се редуват с шеметен екшън до експлодиращата кулминация в битката между Ригс и отмъстителния Ангел на смъртта (Гари Бъзи) - наелектризиращи сцени, представящи три стила в бойните изкуства и отнели четири нощи за заснемането им.

Във втората събота на юли Ригс ще подплаши всички хубавици около един хотелски басейн, преди да се добере до Гетс. Мърто ще установи, че колата му е в плачевно състояние, след бясното препускане по улиците на Лос Анжелис. Но кой друг би могъл да опандизи престъпник, криещ се зад дипломатически имунитет, ако не дуото Ригс и Мърто, което стриктно се придържа към полицейския правилник и неизменния смъртоносен стил.

смъртоносно оръжие 3На 21 юли от 23:00 часа по bTV Cinema суперзвездите Мел Гибсън и Дани Глоувър ще се заврнат заедно с режисьора Ричард Донър в "Смъртоносно оръжие 3" - третият филм от феноменално успешната екшън-поредица. В тази част Роджър Мърто (Дани Глоувър) го делят само осем дни от пенсиониране, но партньорът му Мартин Ригс отново успява да забърка и двамата в голяма каша, с което си навличат гнева както на полицейското управление в Лос Анджелис, така и на лошите, които този път са Джак Травис (Стюарт Уилсън) и банда главорези, продаващи бронебойни патрони. Джо Пеши се завръща като бъбривия чешит Лио Гец. Нова в актьорския състав е Рене Русо в ролята на Лорна Коул - сержант от отдел "Вътрешни разследвания", изпратена да разследва Ригс и Мърто, която в крайна сметка се влюбва в шантавия Ригс.

смъртоносно оръжие 4В последната събота на юли в „Смъртоносно оръжие 4” се присъединява и начинаещият полицай Лий Бърърс (комедийният актьор Крис Рок), като целият екип се опитва да разреши заплетен случай с контрабанда на емигранти и фалшификаторство. Следите водят към човек на име Вах Синг Ку (китайската звезда Джет Ли), главатар на жестока китайска триада, натоварен с опасна мисия.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg