Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Куентин Тарантино ще превземе Кан

Куентин Тарантино ще превземе Кан
Куентин Тарантино ще превземе Кан
Cinefish.bg

Артисти
Куентин Тарантино ще превземе Кан

02.05.2019, 16:25  |   Видяна: 804  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Както съобщихме, че той е очакван с нетърпение на Кроазет, но вече е официално потвърдено. Куентин Тарантино ще покаже своя дългоочакван нов хит „Имало едно време... в Холивуд“ на фестивала в Кан.

Брад Пит и Леонардо Дикаприо отват в Кан

Това ще е световната премиера на филма, който ще бъде включен и в конкурсната програма. Всичко това ще се случи точно 25 години след премиерата на шедьовъра му „Криминале“, спечелил „Златна палма“. Култовият режисьор е любимец на фестивалната публика и положи неимоверни усилия новият му филм да бъде завършен, за да бъде представен на Лазурния бряг.

Опасявахме се, че филмът няма да бъде готов, тъй като премиерата му е определена за края на юли. Куентин Тарантино обаче не напусна залата за монтаж в продължение на четири месеца, за което ние от фестивалния екип искаме да му благодарим“, заяви директорът на феста Тиери Фремо.

Той допълни, че точно като за премиерата на „Гадни копилета“, Тарантино ще пристигне в Кан, заедно със своите звезди Леонардо Дикаприо, Брад Пит и Марго Роби. И специално за премиерата новият му филм ще бъде прожектиран на 35-милиметрова лента.

актьорски състав в Имало едно време... в Холивуд

Още няколко нови заглавия ще бъдат представени на фестивала. Сред тях с най-голям интерес се очаква „Mektoub, My Love: Intermezzo“ на Абделатиф Кешиш, носител на „Златна палма“ от 2013 г. за „Синият е най-топлия цвят“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg