Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Куентин Тарантино пише филмови ревюта

Куентин Тарантино пише филмови ревюта
Куентин Тарантино пише филмови ревюта
Cinefish.bg

Артисти
Куентин Тарантино пише филмови ревюта

02.04.2020, 01:28  |   Видяна: 759  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Заради епидемията с коронавируса много знаменитости се оказаха затворени вкъщи. Някои се придържат към обичайния си ритъм и продължават да работят по различни проекти, други се заеха да четат приказки за децата. А какво прави Куентин Тарантино?

Ами това, което му доставя най-голямо удоволствие – гледа филми, пише ревюта за тях и ги публикува на своя блог. Сред филмите преобладават култови кунг-фу заглавия и спагети уестърни, но има и много класики. Ако се чудите какво да гледате в тези дни на изолация, ето един интересен списък.

За много киномани този блог е задължителен. А и ревютата са безкрайно интересни и забавни за четене. Тарантино споделя своето мнение за тези филми, независимо дали са му харесали или не. Ревютата му може да бъдат полезни за всеки, дори и за тези, които не са толкова пристрастни към киното.

Знаем, че култовият режисьор е гледал много филми, още докато е работил в една видеотека преди толкова много години. Ревютата му са показателни за неговия ентусиазъм и любов към киното. Неговата страст е заразителна и може да вдъхнови много бъдещи режисьори. А ревютата може да ви помогнат да разберете по-добре самия Тарантино и филмите му.

Може да ги прочетете тук: https://thenewbev.com/tarantinos-reviews/
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg