Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кристофър Плъмър в защита на Кевин Спейси

Кристофър Плъмър в защита на Кевин Спейси
Кристофър Плъмър в защита на Кевин Спейси
Cinefish.bg

Артисти
Кристофър Плъмър в защита на Кевин Спейси

14.11.2017, 09:22  |   Видяна: 1738  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Кристофър Плъмър се изказа в защита на своя колега Кевин Спейси, когото ще замени във „Всички пари на света” (“All the Money in the World”) на Ридли Скот.

Това, което се случва с Кевин е много тъжно. Той е изключително талантлив актьор. Просто е обидно отношението към него. Нямам какво повече да добавя.

Всички сцени с Кевин Спейси от вече заснетия филм на Скот ще бъдат презаснети. Очаква се снимачният процес да продължи около две седмици и това да увеличи бюджета на продукцията с 10 милиона долара.

Плъмър е бил първоначалният избор на Ридли Скот, но от студиото са настояли ролята да изпълни Спейси.

Филмът следва историята за отвличането на внука на нефтения магнат Джон Пол Гети, който в началото на 70-те е обявен за най-богатият човек на света. Похитителите искат 17 милиона долара като откуп, но Гети отказва да ги плати. Тогава те изпращат отрязаното ухо на момчето, което кара магната да заплати 3 милиона. Пол Гети III е намерен в южна Италия, но не успява да преодолее психологическата травма и става наркозависим.

Сред останалите имена в каста откриваме Марк Уолбърг, Мишел Уилямс, Тимъти Хътън, Чарли Плъмър, както и европейските звезди Ромен Дюри и Марко Леонарди.

Премиерната дата на „Всички пари на света” остава 22 декември, с надеждата да се нареди сред претендентите за големите награди.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg