Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кристен Стюарт и Тайлър Лаутнър - заедно

Кристен Стюарт и Тайлър Лаутнър - заедно
Актрисата Кристен Стюарт се яви на премиерата на филма "A Better Life" в компанията не на гаджето си, а на екранния си партньор Тайлър Лаутнър
Cinefish.bg

Артисти
Кристен Стюарт и Тайлър Лаутнър - заедно

23.06.2011, 12:47  |   Видяна: 3331  |   actualno.com  |   АРТИСТ
Актрисата Кристен Стюарт се яви на премиерата на филма "A Better Life" в компанията не на гаджето си, а на екранния си партньор Тайлър Лаутнър.

Във филма Лаутнър, който играе върколакът Джейкъб, наистина се бори за любовта на Бела (Кристен), но в живота уж нямаше интереси към нея.

Актрисата Кристен Стюарт се яви на премиерата на филма "A Better Life" в компанията не на гаджето си, а на екранния си партньор Тайлър Лаутнър.Сега обаче двамата изглеждат особено близки – той я е прегърнал през кръста и изглеждат особено щастливи. Не стана ясно къде е Робърт Патинсън и защо не е придружил половинката си.

Тази година през ноември се очаква да бъде реализирана последната част от сагата „Здрач”.

Феновете на филмовата поредица са пред истерия и нямат търпение да видят сватбата на Бела и Едуард. Все още продължават предположенията каква точно ще бъде сватбената рокля и явно това вълнува всички много повече, отколкото самата актьорска игра или развръзката на историята.


Редактор: Лилия Николова
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg