Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Крисчън Слейтър се присъедини към екшъна със Силвестър Сталоун, “Bullet to the Head”

Крисчън Слейтър се присъедини към екшъна със Силвестър Сталоун, “Bullet to the Head”
Крисчън Слейтър, подписа договор за участие в криминалния екшън-трилър “Bullet to the Head”
Cinefish.bg

Артисти
Крисчън Слейтър се присъедини към екшъна със Силвестър Сталоун, “Bullet to the Head”

11.07.2011, 16:20  |   Видяна: 2241  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Звездата от “Код счупена стрела” и “Истински романс”, Крисчън Слейтър, подписа договор за участие в криминалния екшън-трилър “Bullet to the Head”. Продукцията ще бъде филмова адаптация на графичния роман със същото име, а главната роля вече е поверена на Силвестър Сталоун.

Сюжетът на криминалния екшън ще разказва за наемния убиец Джими Бобо (Сталоун), който по стечение на обстоятелствата трябва да обедини сили със самоуверен нюйоркски полицай.

Целта на намиращите се от двете страни на закона мъже е да разкрият двете жестоки убийства на партньорите си. Изненадващо и за двамата обаче, разследването им ги отвежда от опасните улици на Ню Орлиънс чак до коридорите на висшата власт във Вашингтон.

Ролята на полицая ще бъде изпълнена от младия актьор Сунг Канг, познат на зрителите като Хан от тазгодишния хит “Бързи и яростни 5: Удар в Рио”.

На режисьорския стол на “Bullet to the Head” ще седне създателя на “Милионите на Брустър” и “Червена топлина”, Уолтър Хил, а продуцент е Джоуел Силвър (“Шерлок Холмс”). Героят на Крисчън Слейтър бива описван като “нюйоркски манипулатор, който е посредник между двамата главни герои и техните врагове”.

Освен Слейтър, продуцентите привлякоха към проекта и актьорите Холт Макколъни (“Боен клуб”) и  Адеуайе Акинуове-Агбайе (“G.I. Joe: Изгревът на Кобра”).

Агбайе ще изиграе главната отрицателна роля на влиятелен адвокат, който се опитва да присвои средствата, които трябва да бъдат използвани за реконструирането на пострадалите от урагана Катрина квартали на Ню Орлиънс. От своя страна, Холт Макколъни ще се превъплъти в ролята на корумпирания партньор на героя на Сунг Канг. От изброените нови актьорски попълнения, единствено Крисчън Слейтър е подписал официалния договор за участие, но от Warner Bros уверяват, че до няколко дни същото ще сторят и Холт Макколъни и Адеуайе Акинуове-Агбайе.

“Страхотно е, че ще видим отново Крисчън Слейтър в истински екшън-филм. Всъщност, Силвестър Сталоун лично се свърза с него и му предложи ролята. Като актьор, Крисчън има много силно екранно присъствие и харизма, и всички се радваме, че той ще бъде част от този проект”, заяви изпълнителния продуцент на “Bullet to the Head”, Алфред Гоу (“Мумията: Гробницата на Императора Дракон”).

За режисьора Уолтър Хил и продуцента Джоуел Силвър, филма ще отбележи пети общ проект, след “The Warriors”, “48 часа”, “Улици в огън” и “Милионите на Брустър”. Освен вече споменатите актьори, в “Bullet to the Head” ще участват още Сара Шахи (“Доброто старо време”), Джейсън Момоа (предстоящия “Конан варварина”) и Зураб Мачарашвили (“Odd Thomas”).

Сценарият на екшъна e от номинирания за “Оскар” Алесандро Камон (“Благодаря за пушенето”), а Джоуел Силвър и Алфред Гоу ще продуцират, заедно с Кортни Соломон (“Сянката на смъртта”), Стюарт Форд (“Гол 2: Да изживееш мечтата”) и Майлс Милър (“Смъртоносно оръжие 4”).

Екипът разполага с бюджет от 35 милиона долара, а снимките се очакват да започнат до края на следващата седмица.

Световната премиера на “Bullet to the Head” ще се състои в началото на 2012-та година.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg