Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Крис Прат се ожени

Крис Прат се ожени
Cinefish.bg

Артисти
Крис Прат се ожени

10.06.2019, 09:31  |   Видяна: 610  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Холивуд има своята нова гореща двойка. Този уикенд Крис Прат се ожени за своята годеница Катрин Шварценегер, дъщеря на Арнолд Шварценегер. Бляскавата церемония се състоя в ранчо в Монтесито, Калифорния и на нея присъстваха роднини на младоженците, както и доста звезди и прочути имена от шоубизнеса.

Крис Прат се ожениОт страна на булката най-много внимание предизвика присъствието на нейните родители, бившите съпрузи Арнолд Шварценегер и Мария Шривър. Сред гостите на младоженеца бяха режисьора на „Пазители на галактиката“ Джеймс Гън и неговия партньор от сериала „Паркове и отдих“ Роб Лоу.

На сутринта след сватбата Лоу и младоженеца били забелязани да играят голф, заедно с други гости на сватбата. Сред тях били и мъжката половина на семейство Шварценегер – Арнолд и двамата му сина Кристофър и Патрик, който уверено върви по стъпките на баща си и е сред най-коментираните млади актьори в Холивуд.

Точно преди месец Катрин отпразнува своето моминско парти в дома на майка си в Лос Анджелис. Всъщност именно Мария запознава бъдещите младоженци, които започват да излизат заедно миналото лято. През януари Прат съобщи новината за техния годеж.

Впоследствие бъдещата двойка направи своя официален дебют на премиерата на „Отмъстителите: Краят“. Младоженците Крис и Катрин ще продължат на разпределят времето си между Лос Анджелис, където тя израства и където той е зает със своите проекти и своя нов дом във ферма във Вашингтон.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg