Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Крис Пайн ще се бори за живота си

Крис Пайн ще се бори за живота си
Крис Пайн ще се бори за живота си
Cinefish.bg

Филми
Крис Пайн ще се бори за живота си

16.05.2019, 08:41  |   Видяна: 857  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Звездата от „Стар Трек“ ще играе командос, предаден от хората, на които е имал пълно доверие. Крис Пайн ще е звездата в екшъна „Violence of Action“, чийто снимки предстоят през есента.

Режисьор ще е Тарик Салех („Убийство в Кайро“), а сценарист е Джей Пи Дейвис. STXinternational ще разпространяват бъдещия хит и ще го представят пред разпространители на фестивала в Кан.

Пайн ще играе морски пехотинец, принудително отстранен от служба. Той се присъединява към алтернативна военна организация, за да издържа семейството си с нещо, в което наистина го бива.

Крис Пайн в ролята на военен

Заедно със своя екип от командоси, той пристига в Полша, където трябва да разследват мистериозна заплаха. Оказва се обаче, че нещата не стоят така и героят остава сам в Източна Европа, по петите му са свирепи убийци и той ще се опита да оцелее и да се завърне в Америка, където да разкрие предателите.

Сред последните участия на Пайн са това в сериала на HBO „Аз съм нощта“. Той ще се завърне в дългоочакваното продължение на „Жената чудо“, чиято премиера ще е през юни 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg