Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Крис Пайн отразява убийството на Кенеди

Крис Пайн отразява убийството на Кенеди
Cinefish.bg

Артисти
Крис Пайн отразява убийството на Кенеди

05.08.2019, 09:48  |   Видяна: 317  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Предстои ни да видим нов филм за едно от най-паметните събития в историята на Америка – убийството на президента Джон Ф. Кенеди. Бен Джейкъби е автор на сценария на драматичната история „Newsflash“, която се сдоби със своята голяма звезда. Крис Пайн ще играе главната роля на легендарния новинар Уолтър Кронкайт.

Новият филм ще изследва детайлно един единствен ден – 22 ноември 1963 г. Това е денят, в който Кенеди в убит от снайперист в Тексас. Кронкайт и неговият екип от телевизия CBS бързат да отразят трагичната новина в емисията, следена от милиони американци. Марк Ръфало също ще участва в ролята на Дон Хюит, продуцент от CBS, който направлява журналиста по време на преките включвания.

Крис Пайн отразява убийството на Кенеди

Това е коренна промяна в актьорския състав на филма. През 2017 г. Сет Роугън бе избран да играе Кронкайт. Знаем, че той има и драматични роли в своята биография, споменете си само представянето му като един от създателите на Apple Стив Возняк в „Джобс“. Но разликата между него и Пайн определено е доста голяма.

Първоначално и Дейвид Гордън Грийн, работил с Роугън в комедията „Ананас експрес“, бе обявен за режисьор на „Newsflash“. Той обаче се оказа ангажиран с двете продължения на изненадващия касов хит „Хелоуин“, които както вече съобщихме, ще бъдат заснети последователно тази есен.

Предстои да бъде избран нов режисьор за филма, чийто продуценти ще бъдат Грег Силвърман и Адам Колбренър. Ако това стане в близките месеци, снимките на „Newsflash“ ще стартират през януари 2020 г. 

 Крис Пайн отразява убийството на Кенеди


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg