Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Крис Хемсуърт окончателно се отказа от „Стар Трек 4“

Крис Хемсуърт окончателно се отказа от „Стар Трек 4“
Крис Хемсуърт окончателно се отказа от „Стар Трек 4“
Cinefish.bg

Артисти
Крис Хемсуърт окончателно се отказа от „Стар Трек 4“

29.05.2019, 09:27  |   Видяна: 533  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Надяваме се да го видим в „Тор 4“. Със сигурност обаче Крис Хемсуърт няма да участва в друга четвърта част. Отдавна се говори за „Стар Трек 4“ и все още не е ясно дали такъв филм наистина ще бъде направен. Но в него определено няма да видим Хемсуърт.

Според първоначалната идея на Джей Джей Ейбръмс актьорът трябваше отново да играе ролята на Джордж Кърк, бащата на бъдещия капитан на „Ентърпрайз“ Джеймс Т. Кърк. Видяхме Хемсуърт в ролята в новото начало на поредицата през 2009 г. Той обаче не бил очарован от сценария, който получил.

Крис Хемсуърд в ролята на Джордж Кърк

Историята не ми звучеше убедително. Не исках да разочаровам феновете с подобно участие“, заяви в скорошно интервю звездата. След премиерата на новия „Стар Трек“ Хемсуърт се сдоби с още по-голяма популярност и именно така спечели емблематичната си роля на Тор. Крис Пайн, който играе сина му в поредицата, също се превърна в звезда покрай нея.

Крис Хемсуърт в ролята на Тор

Както съобщихме миналата година, съществуваше опасност двамата актьори да отпаднат от планираното продължение
, заради високите си хонорари. А последният филм „Стар Трек: Отвъд“ не постигна желаните резултати и приходите му бяха най-ниски в сравнение с предишните два филма. Все още не е напълно ясно бъдещето на поредицата. Имаше вероятност следващият филм да бъде режисиран от Си Джей Кларксън („Декстър“), но и този вариант отпадна. Куентин Тарантино има идея за нов филм, който няма да е подходящ за деца. Той се беше зарекъл да се съсредоточи върху развитието ѝ, щом приключи работа по дългоочаквания си нов шедьовър „Имало едно време... в Холивуд“. Сега всичко зависи от това дали той ще хареса подготвената версия на сценария от Марк Л. Смит („Завръщането“).

Междувременно Хемсуърт ще постави начало на друга култова поредица. Предстои ни да го видим в ролята на агент Ейч в „Мъже в черно: Глобална заплаха“, чиято премиера е на 14 юни.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg