Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми “Красавицата и Звяра” ще омагьоса световните киноекрани в началото на 2017-та година

“Красавицата и Звяра” ще омагьоса световните киноекрани в началото на 2017-та година
“Красавицата и Звяра” ще омагьоса световните киноекрани в началото на 2017-та година
Cinefish.bg

Филми
“Красавицата и Звяра” ще омагьоса световните киноекрани в началото на 2017-та година

18.03.2015, 09:35  |   Видяна: 1811  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Преди близо два месеца звездата от “Хари Потър” Ема Уотсън лично оповести, че ще изиграе главната женска роля в подготвяната от Уолт Дисни мащабна филмова адаптация на класическата приказка “Красавицата и Звяра”. Бюджетът за снимки и реклама на продукцията ще надвишава сумата от 100 милиона долара, а на режисьорския стол ще седне създателя на “Здрач: Зазоряване” Бил Кондън.

 Ема УотсънСценарият на игралния “Красавицата и Звяра” е напълно завършен и сега вече се знае кога точно ще се състои световната премиера на филма. Официални източници от Дисни разкриха, че екранизацията на известната приказка ще се завърти по световните киноекрани от 17-ти март, 2017-та година.

Лентата ще се прожектира в триизмерен формат, а екранни партньори на Ема Уотсън ще бъдат Дан Стивънс (“Нощ в музея: Тайната на гробницата”), Люк Евънс (“Хобит: Битката на петте армии”), Джош Гад (“Замръзналото кралство 3D”) и най-новите попълнения в екипа Ема Томпсън (“Аз съм легенда”) и Кевин Клайн (“Този див, див Запад”).

Дан Стивънс ще играе ролята на превърнатия в звяр принц, а Ема Уотсън ще се превъплъти в образа на Бела – младо момиче, което попада в магическия свят на омагьосания принц.

Ема ТомпсънНовата екранизация на “Красавицата и Звяра” черпи вдъхновение основно от анимационната версия на приказката, която се завъртя по кината през 1991-ва година.

Любопитно е да се отбележи, че композитора на анимацията Алън Менкен ще работи и по множеството музикални сцени в предстоящата игрална продукция.

Режисьорът Бил Кондън ще даде старта на снимките през този месец май, като голяма част от сцените ще бъдат заснети в легендарното британско студио “Шепъртън”.

Сценарият на новия “Красавицата и Звяра” е написан от Стивън Чбоски, за когото това е втори филмов проект с участието на Ема Уотсън (след младежката драма “Предимствата да бъдеш аутсайдер”).

В следващите няколко седмици ще стане ясно кои други актьори ще се присъединят към екипа на триизмерната продукция.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg