Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Коя ще е следващата роля на Хоакин Финикс

Коя ще е следващата роля на Хоакин Финикс
Коя ще е следващата роля на Хоакин Финикс
Cinefish.bg

Артисти
Коя ще е следващата роля на Хоакин Финикс

20.09.2019, 00:57  |   Видяна: 814  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
В момента той е най-коментираният актьор на планетата заради невероятното си превъплъщение като Жокера в новия филм на Тод Филипс. Хоакин Финикс със сигурност ще бъде номиниран за „Оскар“, а мнозина вече му предричат успех на церемонията догодина. Затова всички се вълнуват кой ще е следващия му филм след „Жокера“.

Хоакин Финикс най-добрият жокер

Финикс ще участва във все още неозаглавена драма на режисьора Майк Майлс („Новаци“). Майлс е и автор на сценария. За момента всички детайли за сюжета са строго засекретени, а снимките трябва да започнат през есента.

Последният филм на Майлс е „Жените на 20 век с участието на Анет Бенинг, Ел Фанинг, Грета Геруиг и Били Кръдъп. Филмът се радваше на успех сред критиците, особено заради изпълнението на Бенинг, а самият Майлс бе номиниран за „Оскар“ за оригинален сценарий.

Жените на 20-ти век с номинация за Оскар

Финикс засенчва всички останали превъплъщения на Жокера на екрана. Много критици възхваляват изпълнението му и старанието му да докара истеричния смях на култовия злодей. Наистина не можем да си представим по-голям фаворит за тазгодишния „Оскар“ за главна мъжка роля.

До момента Финикс има три номинаци – за ролите си в „Гладиатор“, „Walk the Line“ и „Учителят“. Но ролята му във филма на Филипс е неговият абсолютен връх. Заради хвалебствените отзиви и наградата „Златен лъв“ от фестивала във Венеция прогнозите са „Жокера“ да счупи рекордите на „Венъм“ от миналата година.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg