Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Кой колко струва в Холивуд

Кой колко струва в Холивуд
Кой колко струва в Холивуд
Cinefish.bg

Теми
Кой колко струва в Холивуд

01.05.2019, 03:18  |   Видяна: 609  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Хонорарите на най-големите звезди в Холивуд скачат до небесата. А кои са най-високоплатените сред тях? Докато големите студиа не са чак толкова щедри, Netflix в момента явно не се колебае да плаща милиони долари на звезда, която гарантирано ще донесе печалба.

Райън Рейнолдс ще получи чек за 27 милиона за участието си в новия филм на Майкъл БейSix Underground
. Но се оказва, че това не е най-високия възможен хонорар. Дензъл Уошингтън преговаря за участие в главната роля на нов екшън, за който може да получи 30 милиона. А ако се снима в продължението на „BrightУил Смит може да увеличи банковата си сметка с 35 милиона долара.

хонорарът на Уил Смит

Все пак някои звезди са готови да получат по-малък хонорар при определени условия. Цената на Ансел Елгорт например е 5 милиона долара, но той се съгласява на много по-малка сума, за да има възможността да работи със Стивън Спилбърг по неговия мюзикъл „Уестсайдска история“. Леонадро Дикаприо и Брад Пит, чиито хонорари достигат 20 милиона, са се съгласили да ги редуцират наполовина, за да участват в новия филм на Куентин ТарантиноИмало едно време в Холивуд“.

Брад Пит и Леонардо ДиКаприо

Само двама актьори гарантирано получават поне по 20 милиона долара за филм. Това са Дуейн Джонсън и Робърт Дауни-мл. Джонсън дори може да надвиши тази сума, особено когато става въпрос за нов екшън, а звездата от „Железният човек“ ще получи такъв хонорар за участието си във фантастиката „The Voyage of Doctor Dolittle“, за която надеждите са да постави начало на нова поредица.

Пътешествието на др. Дулитъл - хонорар
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg