Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кой актьор ще изиграе главната роля в новата версия на “Смъртоносно оръжие”?

Кой актьор ще изиграе главната роля в новата версия на “Смъртоносно оръжие”?
Кой актьор ще изиграе главната роля в новата версия на “Смъртоносно оръжие”?
Cinefish.bg

Филми
Кой актьор ще изиграе главната роля в новата версия на “Смъртоносно оръжие”?

09.05.2014, 10:45  |   Видяна: 1778  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След като стана ясно, че Мел Гибсън и Дани Гловър няма да участват в дълго подготвяната пета част от култовата поредица “Смъртоносно оръжие” началството на студиото Уорнър Брос обяви, че вместо това ще бъде направен своеобразен римейк на оригиналния филм от 1987-ма година.

Крис ХемсуъртПродуцентът на франчайза Джоел Силвър ще продуцира новата версия, а по сценария започна да работи бившия лосанджелиски полицай Уил Бийл, чиито дебютен сценарий бе в основата на мафиотската драма от 2013-та година “Гангстерски отдел”.

В продължение на близо две години с римейка на “Смъртоносно оръжие” не се свързваха никакви актьорски имена, но малко по-рано днес източници близки до сайта The Tracking Board обявиха, че звездата от “ТОР: Светът на мрака” и “Отмъстителите 3D” Крис Хемсуърт е получил предложение за участие в лентата.

Заедно с тази информация бе съобщено, че режисурата на новия “Смъртоносно оръжие” най-вероятно ще бъде поверена на създателя на последните четири филма от поредицата “Бързи и яростни” Джъстин Лин.

Джъстин ЛинОт Уорнър Брос отказват да коментират работата по продукцията и за момента не се знае дали Крис Хемсуърт и Джъстин Лин са подписали договори със студиото. Ако все пак Хемсуърт приеме офертата за участие той най-вероятно ще изиграе сина на персонажа на Мел Гибсън от оригиналната поредица.

Има вероятност Гибсън и Дани Гловър да се появят за кратко в култовите си роли на Мартин Ригс и Роджър Мърто, но все още няма официално потвърждение от студиото.

За сметка на това вече се знае, че сценариста на оригиналния “Смъртоносно оръжие” Шейн Блек е работил заедно с Уил Бийл по разработването на сценария на новата версия.

По думите на продуцента Джоел Силвър бъдещата лента ще притежава “специфичния хумор на оригинала” и ще се разчита основно на реалистично заснети улични екшън-сцени и каскади, а не на специалистите по визуални ефекти.

До края на лятото се очаква от студиото да оповестят дали Крис Хемсуърт и Джъстин Лин ще вземат участие.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg