Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Колин Фърт получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Колин Фърт получи звезда на Алеята на славата в Холивуд
"В определени моменти всеки може да се почувства като крал Джордж. Изключително съм щастлив от това признание и ще го нарека „моя малък английски оазис", още повече, че до моята звезда е тази на колежката ми Ема Томпсън"
Cinefish.bg

Артисти
Колин Фърт получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

14.01.2011, 13:24  |   Видяна: 2261  |   stand.bg  |   АРТИСТ

Британският актьор Колин Фърт, който тази година е смятан за един от фаворитите за „Оскар" за главна мъжка роля, получи собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд.

"The King's Speech" е номиниран в седем от категориите за наградите „Златен глобус", които са отправна точка на "Оскарите".50-годишният англичанин напоследък се радва на сериозно внимание заради превъплъщението си в ролята на заекващия крал Джордж VI в историческата драма "The King's Speech".

Твърде вероятно e той да бъде отличен и по време на раздаването на наградите „Златен глобус", което ще се случи този уикенд.

"В определени моменти всеки може да се почувства като крал Джордж. Изключително съм щастлив от това признание и ще го нарека „моя малък английски оазис", още повече, че до моята звезда е тази на колежката ми Ема Томпсън", каза Фърт пред събралата се малка групичка почитатели.

"The King's Speech" е номиниран в седем от категориите за наградите „Златен глобус", които са отправна точка и за фаворитите за по-реномираните си събратя - "Оскарите".

На 25 януари ще станат ясни филмите и създателите им, които ще се борят да стиснат в ръце златния "Оскар".

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
juliaz Неутрално
1 15.01.2011, 06:07
Оценка: 0
0 гласа

Честито на Колин Фърт за звездата, но май повече ще го зарадва един "Оскар" за "Речта на краля" време му е вече! Той е мой фаворит и за "Златен глобус". Направил е толкова запомнящи се образи, а големите награди на гилдията все му убягват, сега дано!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg