Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Колин Фарел с първи проект на своя продуцентска компания

Колин Фарел с първи проект на своя продуцентска компания
Колин Фарел с първи проект на своя продуцентска компания
Cinefish.bg

Артисти
Колин Фарел с първи проект на своя продуцентска компания

28.08.2019, 07:27  |   Видяна: 392  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Като много свои колеги, вече и той има своя продуцентска компания. Колин Фарел основа Chapel Place Productions, в която партньор ще му бъде неговата сестра и мениджър Клодин Фарел. Вече е ясен и първият им проект – криминалната драма „The Ruin“.

Този филм Фарел подготвя съвместно с продуцентката Лий Магидей, с която работи заедно по донеслия му много суперлативи и награди „Омарът“ на Йоргос Лантимос. Магидей бе номинирана за „Оскар“ тази година за последния филм на Лантимос „Фаворитката“.

Фаворитката с номинация за Оскар

Дервла МакТиернан е сценарист на филма, който разказва историята на детектива от полицията Кормак Рейли. Той открива две изоставени деца в порутена къща в Голуей, където майка им лежи мъртва след свръхдоза. 20 години по-късно е открит друг труп и Рейли разравя отново този случай, преследвал го толкова време. Той ще разкрие шокиращи тайни за полицейска корупция и злоупотреби от църковни служители и започва да се пита на кого от колегите си може наистина да се довери.

Все още не е обявено нито едно име от актьорския състав. Не знаем и дали самият Фарел ще играе ролята на Рейли. До момента той има само един опит като продуцент – на филма на Данис ТановичTriage“, в който изпълнява главната роля.

Колин Фарел продуцент и в главната роля

„The Ruin“ е дебютният роман на МакТиернан, публикуван през миналата година и превърнал се в бестселър. Това е и първата история от поредицата за детектив Рейли, чиито приключения продължават в „The Scholar“ и предстоящия да излезе през 2020 г. „The Good Turn“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg