Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Кокозайо и Хамстерът на мрака

Кокозайо и Хамстерът на мрака

Chickenhare and the Hamster of Darkness 2022
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

ГЕРОЙ, ЕДИНСТВЕН ПО РОДА СИ!

КОКОЗАЙО И ХАМСТЕРЪТ НА МРАКА ИДВА В КИНАТА ОТ 20 МАЙ

Това, което те прави различен, е и това, което те прави специален.

Този май ще се запознаем с герой, единствен по рода си – Кокозайо, който ще ни отведе на необикновено пътешествие, в чийто край ще открием, че това, което ни прави различни, е и това, което ни прави специални. Разказващ трогателна, общочовешка история, приказната анимация Кокозайо и Хамстерът на мрака е филм, който по оригинален и забавен начин разглежда темите за порастването, сблъсъка между поколенията и най-вече приемането на различията, без значение дали са нашите собствени, или тези на другите.

Наполовина пиле, наполовина заек, Кокозайо силно жадува да се впише в света и да бъде обичан, въпреки че е различен. Осиновен от крал Питър, който е известен авантюрист, Кокозайо е обсебен да изследва света около себе си и въпреки пословичната си непохватност, е винаги готов за геройства и приключения. Когато най-големият злодей в кралството – неговият собствен чичо – избягва от затвора и заплашва да отнеме трона на баща му, Кокозайо, заедно със саркастичната костенурка Ейд и безразсъдната майсторка на бойни изкуства Мег, се отправя на епична надпревара с времето, за да спре чичо си и да докаже на себе си и на всички останали, че е безстрашният герой, който мечтае да бъде.

Ще успее ли Кокозайо да спаси кралството, въпреки скептицизма на всички около него? И по-важното, ще успее ли този чудат герой да пребори първо себе си, за да може да победи враговете си?
Ползващ различни техники на рисуване от богатите традиции на американската, европейската и японската анимации и вдъхновен от герои от класически екшън филми и популярни приключенски франчайзи от 80-те, Кокозайо и Хамстерът на мрака обещава фантастично приключение с вълнуваща история и незабравими герои, каквито нямаме възможност да гледаме често на големия екран.

Режисьори на филма са Бен Стасен (Мисия до Луната 3D, Семейството на Голямата стъпка) и Бенджамин Мускет (Dynamo), а сценарият е на Дейв Колард (Див живот), вдъхновен от комикса на Крис Грайн. Продуценти са Бен Стасен, Каролин ван Исегем, и Матийо Зелер, а изпълнителни продуценти са Крис Грайн, Майк Ричардсън, Кийт Голдбърг. Ролите на български озвучават Живко Джуранов, Момчил Степанов, Милица Гладнишка, Чавдар Монов, Христо Чешмеджиев, Стоян Цветков, Росен Русев и др. 


Герой, единствен по рода си, Кокозайо и Хамстерът на мрака идва само в кината от 20 май.
Коментари (0)
|
Коментирай »


Премиера в България: 20.05.2022
Световна премиера: 16.02.2022
Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия
Белгия, Франция / 2022 / 91 минути
Възрастова група: B - Без ограничения в показа
Сценарист: Дейв Колард
Режисьор: Бен Стасен, Бенджамин Мускет
Продуцент: Каролин ван Изегеем, Бен Стасен, Матийо Зеле
Разпространител:
Форум Филм България
Сайтове:
IMDB IMDB

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
1
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Кокозайо и Хамстерът на мрака (2022)

Chickenhare and the Hamster of Darkness
 
 

Трейлъри

 

Индиана Джоунс и реликвата на съдбата,Indiana Jones and the Dial of Destiny - Индиана Джоунс и реликвата на съдбата Стихии,Elemental - Стихии Трансформърс: Възходът на зверовете,Transformers: Rise of the Beasts - Трансформърс: Възходът на зверовете
Братя,Brother - Братя Talk to Me,Talk to Me - Talk to Me Без лоши чувства,No Hard Feelings - Без лоши чувства
Трансформърс: Възходът на зверовете,Transformers: Rise of the Beasts - Трансформърс: Възходът на зверовете Трансформърс: Възходът на зверовете,Transformers: Rise of the Beasts - Трансформърс: Възходът на зверовете Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа,Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One - Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа

  1. 4.
    Непобедимите 4,Expend4bles - Непобедимите 4Непобедимите 4 Първи трейлър на филма с Джейсън Сте...
  2. 5.
    Индиана Джоунс и реликвата на съдбата,Indiana Jones and the Dial of Destiny - Индиана Джоунс и реликвата на съдбатаИндиана Джоунс и реликвата на съдбат... Поемаме в надпревара с времето с Инд...
  3. 6.
    Мавка: Горска песен,Mavka: The Forest Song - Мавка: Горска песенМавка: Горска песен Eдна история за силата на любовта 
Cinefish.bg Cinefish.bg