Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кога започват снимките на “Костенурките нинджа 2”?

Кога започват снимките на “Костенурките нинджа 2”?
Кога започват снимките на “Костенурките нинджа 2”?
Cinefish.bg

Филми
Кога започват снимките на “Костенурките нинджа 2”?

16.01.2015, 10:19  |   Видяна: 1893  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Само преди един месец беше официално потвърдено, че Мегън Фокс ще се завърне за продължението на летния блокбастър от 2014-та година “Костенурките нинджа 3D”. Оригиналният филм натрупа приходи в световен мащаб от близо половин милиард долара и още преди да се състои DVD и Blu-ray премиерата му от студиото Парамаунт Пикчърс дадоха зелена светлина за направата на втората част.

Кога започват снимките на “Костенурките нинджа 2”?На режисьорския стол на “Костенурките нинджа 2” ще седне създателя приключенската фантастика “Земя до Еко” Дейвид Грийн, а бюджета за снимки ще надвишава сумата от 130 милиона долара. Сценарият на лентата е вече напълно завършен и по думите на продуцента Андрю Форм (“Стопаджията”) камерите ще се завъртят през месец април, тази година.

Ето какво заяви Форм докато рекламираше най-новия си филм “Проект: Алманах”:

“Успяхме отново да съберем екипа и в момента проекта е в период на пре-продукция. Ще започнем снимките през април в Ню Йорк Сити. Хубавото в случая е, че успяхме да включим в сюжета и няколко герои, които не успяха да намерят място в оригиналния филм.”

Форм също така допълни, че сред новите персонажи в “Костенурките нинджа 2” ще се открояват познатите на феновете Кейси Джоунс, Бибоп и Рокстеди.

Що се отнася до титулярните герои те отново ще бъдат пренесени на екран благодарение на специалистите по визуални ефекти от Industrial Light & Magic и актьорите Джеръми Хауърд, Пийт Плозек, Ноел Фишър и Алън Ричсън.

Мегън Фокс поема за втори път ролята на репортерката Ейприл О’Нийл, а освен нея и вече споменатите актьори във филма ще видим още Уил Арнет и Упи Голдбърг.

Екипът на режисьора Дейвид Грийн ще снима в няколко американски щата и вече се знае, че завършения филм ще се разпространява в триизмерен и IMAX формат.

Световната премиера на “Костенурките нинджа 2” е насрочена за 3-ти юни, 2016-та година.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg