Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кога ще започнат снимките на седмия филм от поредицата “Бързи и яростни”?

Кога ще започнат снимките на седмия филм от поредицата “Бързи и яростни”?
Кога ще започнат снимките на седмия филм от поредицата “Бързи и яростни”?
Cinefish.bg

Филми
Кога ще започнат снимките на седмия филм от поредицата “Бързи и яростни”?

01.04.2013, 10:21  |   Видяна: 2074  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След по-малко от два месеца ще се състои българската премиера на шестия филм от екшън-поредицата с Вин Дизел и Пол Уокър, “Бързи и яростни”. От 2009-та година насам франчайза на компанията Юнивърсъл Пикчърс се радва на засилен интерес от страна на публиката и очакванията са, че най-новия филм безпроблемно ще натрупа 500 милиона долара приходи в световен мащаб.

Продуцентите не крият увереността си в успеха на “Бързи и яростни 6” и още преди да започнат снимките беше оповестено, че със сигурност ще бъде направен и седми филм в който Вин Дизел отново ще изиграе главната роля. По думите на самия Дизел шестата и седма част ще бъдат обединени от общ сюжет, а освен познатите персонажи ще бъдат представени и няколко нови героя.

Снимките на “Бързи и яростни 7” ще започнат това лято в Ел Ей…където започна всичко.

Първоначално се смяташе, че екипа и актьорите ще си вземат почивка от поне една година и едва след това ще започнат снимките на “Бързи и яростни 7”, но в ново съобщение на страницата си във Фейсбук Вин Дизел разкри, че работата по лентата ще започне още това лято.

Ето какво сподели 46-годишния актьор:

“Тази седмица имаше ранна прожекция на “Бързи и яростни 6” в Ел Ей. Реакцията на публиката беше нереална и желанието им за продължение на историята е голямо. Невероятно е като си помисля, че започнах да работя по този герой през 1999-та година и еволюцията все още продължава. Снимките на “Бързи и яростни 7” ще започнат това лято в Ел Ей…където започна всичко. Студиото е напълно в синхрон с това което иска публиката.”

Още преди една година стана ясно, че в седмия филм отново ще се появят познатите от предишните части персонажи и затова се смята, че до няколко седмици ще бъде потвърдено завръщането на Пол Уокър, Дуейн Джонсън – Скалата, Тайрийз Гибсън и Джордана Брустър. Това което не се знае е дали режисьора Джъстин Лин (който е отговорен за последните четири части от поредицата) ще бъде привлечен отново или продуцентите ще търсят негов заместник.

Любопитно е да се отбележи, че преди няколко месеца създателя на оригиналния “Бързи и яростни” Роб Коен заяви, че има желание да режисира нов филм от поредицата, но само ако действието бъде ситуирано в Лос Анджелес. Според последната информация сюжета на седмата част ще се развива именно в града на ангелите и няма да бъде изненадващо ако Роб Коен се завърне отново към поредицата, която самия той стартира през 2001-ва година.

От Юнивърсъл Пикчърс все още не коментират статута на “Бързи и яростни 7” и казаното от Вин Дизел не е потвърдено от представител на студиото.

Повече информация за предстоящата седма част се очаква да бъде разкрита в дните преди или след премиерата на “Бързи и яростни 6”. В България лентата ще тръгне по кината от 24-ти май.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg