Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Кога да очакваме трейлър на „Епизод IX”

Кога да очакваме трейлър на „Епизод IX”
Cinefish.bg

Филми
Кога да очакваме трейлър на „Епизод IX”

14.03.2019, 09:07  |   Видяна: 386  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вече 20 години всички фенове на „Междузвездни войни“ чакат с нетърпение събитието, на което се почита ненадминатата по популярност космическа сага на Джордж Лукас. Тази година Star Wars Celebration ще се състои в Чикаго от 11 до 15 април. Дали на него най-после ще бъде показан очаквания с толкова голямо нетърпение първи трейлър на „Епизод IX“?

Кога да очакваме трейлър на „Епизод IX”

За момента е потвърдено, че режисьорът Джей Джей Ейбръмс и продуцентът Катлийн Кенеди ще присъстват на събитието. Според официално разпространената информация ще има „много изненади и специални гости“.

Очакванията са да видим именно тогава първия трейлър на новия филм или поне да научим неговото официално заглавие. Ако наистина трейлърът е готов, той ще може да бъде завъртян в кината точно за премиерата на „Отмъстителите: Краят“, която е две седмици по-късно.

Кога да очакваме трейлър на „Епизод IX”

Детайлите за сюжета на „Епизод IX“ продължават да са строго засекретени. Все пак филмът е описван като окончателен финал на новата трилогия, започната отново от Ейбръмс със „Силата се пробужда“. Режисьор на филма трябваше да бъде Колин Тревъроу, който подготвяше и първата версия на сценария, но бе уволнен с обичайното оправдание – „творчески различия“.

Ейбръмс е автор на сценария, заедно със сценариста на „Арго“ и „Батман срещу Супермен“ Крис Терио. Очаквайте съвсем скоро горещи новини за новия епизод от междузвездната сага. Премиерата му е на 20 декември.

Кога да очакваме трейлър на „Епизод IX”Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg