Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Код: Ангелът“ отново на върха в боксофиса

„Код: Ангелът“ отново на върха в боксофиса
„Код: Ангелът“ отново на върха в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
„Код: Ангелът“ отново на върха в боксофиса

02.09.2019, 10:05  |   Видяна: 446  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Краят на лятото обикновено е един от най-слабите периоди за силни кино премиери. Този уикенд не правеше изключение, макар че заради Денят на труда ще продължи 4 дни. Така или иначе всички очакват голямата премиера другата седмица – „То: Част втора“, който със сигурност ще стартира с поне 100 милиона долара.

Премиера на То идната седмица

При липса на нови заглавия, „Код: Ангелът“ запази първото си място в боксофиса в САЩ. Новият филм с Джерард Бътлър спечели 11,5 милиона и общо 14,4 за дългия уикенд. Така приходите му достигнаха 43,6 милиона долара.

На върха в бокс офиса

Отново втори се нареди филмът с Джейкъб ТремблиМомчета за пример“. Щурата комедия спечели 9,1 милиона и общо 11,5 милиона за уикенда и приходите й дотук са 58 милиона долара. Съвсем скоро тя ще изпревари друга успешна комедия на Universal – „Секс на куково лято“.

Good Boys в Боксофиса

На трето място се изкачи „Цар Лъв с 6,7 милиона и общо 9,2 милиона за дългия уикенд. Така приходите му в САЩ са вече 521 милиона долара. В останалата част от света игралният римейк на Джон Фавро надмина границата от 1 милиард долара. До момента общите му приходи са 1,562 милиарда и той се нарежда на седмо място в класацията на всички времена, изпреварвайки „Бързи и яростни 7“ и „Отмъстителите“.

Цар Лъв в Боксофиса през септември

Отново четвърти е печелившият тандем Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Техният хит „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ спечели 6,2 милиона и общо 8 милиона за уикенда. Така приходите му в САЩ достигнаха 158,8 милиона долара. В останалият свят той е за четвърти път на върха и надмина границата от 525 милиона. За тях най-голям е приносът на Китай, където до момента новият филм от популярната поредица е спечелил общо 166 милиона долара.

Хобс и Шоу в боксофиса

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg