Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Коцето копнее за място в Рая този петък по bTV

Коцето копнее за място в Рая този петък по bTV
Коцето копнее за място в Рая този петък по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Коцето копнее за място в Рая този петък по bTV

04.12.2013, 13:36  |   Видяна: 836  |   Press Release  |   ТВ
Истината за семейните отношения в къщата на тъщата ще се разкрият в последния епизод от 4 сезон на „Домашен арест

 „Домашен арест” по bTVТози петък в „Домашен арест” по bTV Коцето е изправен пред най-големия страх на човека – смъртта. След като медиум вижда образ на гробище в бъдещето му, изплашен от наближаващия край, Коцето се захваща с многобройни добри дела. Той дори стига до непредполагаеми крайности, а именно да помогне на смъртния си враг – мама Еми. Всичките му усилия се оказват напразни, тъй като предсказанието остава.

 „Домашен арест” по bTVСъщевременно Райчо се опитва да го убеди да инвестира в поредната му бизнес идея, но Коцето е прекалено разсеян, за да му обърне внимание. Ще се окаже ли вярно предсказанието и ще успее ли Коцето да се избави от собствената си съдба, зрителите на bTV ще разберат този петък от 20.00 часа по bTV.

В последния за сезона епизод на хитовата комедийна поредица „Домашен арест” Зара решава да се изнесе от дома си и да заживее със 100 кила. Това отключва вълна от спомени у Сиси, Коцето и мама Еми, която ги връща 20 години назад. Почитателите на комедията ще станат свидетели на първата среща на младия любовник с бъдещата тъща.

 „Домашен арест” по bTVПървоначално мама Еми, потресена от мисълта Константин да се ожени за красивата й дъщеря, ще направи всичко по силите си, за да раздели влюбената двойка. Коварните действия на мама Еми обаче, ще доведат до всичко онова, което тя мрази – заради нея Коцето предлага брак на Сиси, мама Еми е тази, която запознава Коцето и Райчо и не на последно място – тя връчва акордеона в ръцете на Емко, с който той години наред ще я измъчва.

Какво още ще се случи в семейството, зрителите на bTV ще разберат този петък в 20.30 часа.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg