Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Клои Мориц във филмовата адаптацията "Кери" на Стивън Кинг

Клои Мориц във филмовата адаптацията Кери на Стивън Кинг
Режисьор на лентата ще е Кимбърли Пиърс, която има зад себе си спечелилия "Оскар" - "Момчетата не плачат", а в главната на Кери Уайт ще видим една от новите звезди на Холивуд – Клои Мориц
Cinefish.bg

Артисти
Клои Мориц във филмовата адаптацията "Кери" на Стивън Кинг

26.04.2012, 12:10  |   Видяна: 3658  |   avtora.com  |   АРТИСТ

Нов прочит на класиката на Стивън Кинг – "Кери" ("Carrie"), се подготвя от MGM и Screen Gem. Продукцията, която се явява римейк на култовата версия на Брайън де Палма от 1976 ще дебютира на големия екран на 15 март, 2013 г., поставяйки го между премиерите на "Джак, убиецът на великани" и "Oz: The Great and Powerful ".

Режисьор на лентата ще е Кимбърли Пиърс, която има зад себе си спечелилия "Оскар" - "Момчетата не плачат", а в главната на Кери Уайт ще видим една от новите звезди на Холивуд – Клои Мориц ("Изобретението на Хюго").Режисьор на лентата ще е Кимбърли Пиърс, която има зад себе си спечелилия "Оскар" - "Момчетата не плачат", а в главната на Кери Уайт ще видим една от новите звезди на Холивуд – Клои Мориц ("Изобретението на Хюго").

Историята в "Кери" се развива около тинейджърката Кери Уайт, която никой не иска да разбере. Станала аутсайдер в училище, Кери открива, че притежава телекинетични сили, които концентрира в отмъщението си, за създаването на една от най-шокиращите истории на Стивън Кинг.

Макар още да не са известни други имена от актьорския състав, за ролята на майката на Кери се сочат актриси като Джулиан Мур и Джоди Фостър.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg